reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej kamka :) ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam :) od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj :D 4 dni przez terminem @
1463059873-v1hb02.jpeg

Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.

Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.

EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
1463060151-qtuapt.jpeg

W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez :)
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.
Hej kamka :) ja Ci na pocieszenie napisze, ze tez myslalam, ze sobie wmawiam :) od terminu kiedy wypada implantacja (niedziela lub sobota, 7-8 maja) zaczal mnie kluc podbrzusze. Bylam pewna, ze sobie wkrecam bo termin okresu mam dopiero jutro (piatek, 13 maja). A ze mialam jakis super czuly test to 10 maja zrobilam test i paczaj :D 4 dni przez terminem @
1463059873-v1hb02.jpeg

Tylko to byl jakis super hiper czuly test. Potem zrobilam taki tanszy, to widac bylo tylko cien cienia i to w dobrym swietle.

Dzisiaj poszlam na bete i czekam na wynik.

EDIT:
A na prawde nie czytalam tutaj o zadnej ktora czula brzuch od razu od implantacji. Takze moze masz dobre przeczucie a test jest za slaby na tak wczesny etap. Jak masz mozliwosc to kup ten
1463060151-qtuapt.jpeg

W Holandii jest, w Anglii jest to moze i w Hoszpanii tez :)
Wazne by bylo na nim napisane, ze tylrywa ciaze 6 dni przed terminem @.

Dziekuje bardzo za pociesznie! Rzeczywiscie pomoglo :) no i jeszce raz gratuluje fasoleczki !!!
W sumie jak sie tak zastanawiam, to kilka dni temu mialam kucia w podrzuszu... i jeszce tam kilka takich objawow ciazowych... Ale dzis czuje ten brzuch taki jakis napecznialy w dolnej czesci, nie pamietam bym tak wczesniej mialam, Ale ja sie wkrecam !!! haha kurcze bede musiala poszukac tego twoje testu, moze tu tez sa.

dziekuje kochana i pozdrawiam

reklama
Jeju jestem wymeczona ... Dzisiaj spontan z siostrą zrobiłyśmy i pojechaliśmy do naszej mamy dopiero co wróciłam śpię na siedząco a Zuzia po drodze się wyspala także teraz nie wiem o której spać pójdzie .... :)

Jeszcze 4dni :D cieszę się i się boję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje bardzo za pociesznie! Rzeczywiscie pomoglo :) no i jeszce raz gratuluje fasoleczki !!!
W sumie jak sie tak zastanawiam, to kilka dni temu mialam kucia w podrzuszu... i jeszce tam kilka takich objawow ciazowych... Ale dzis czuje ten brzuch taki jakis napecznialy w dolnej czesci, nie pamietam bym tak wczesniej mialam, Ale ja sie wkrecam !!! haha kurcze bede musiala poszukac tego twoje testu, moze tu tez sa.

dziekuje kochana i pozdrawiam

U mnie takiego intensywnego klucia prze kilka dni nigdy nie bylo i takiego uczucia jakbym miala w podbrzuszu pileczke ale czulam ja tylko jak sie zginalam.
To wszystko spowodowalo, ze zrobilam przedwczoraj test :) a mialam silny zamiar robic dopiero jutro :)
I widzisz nie myslilam sie, ze cos sie tam dzieje :D

Teraz tego klucia nie mam. Za to piersi mnie bola podczas chodzenia :/ niezbyt przyjemne to jest.

Jeju jestem wymeczona ... Dzisiaj spontan z siostrą zrobiłyśmy i pojechaliśmy do naszej mamy dopiero co wróciłam śpię na siedząco a Zuzia po drodze się wyspala także teraz nie wiem o której spać pójdzie .... :)

Jeszcze 4dni :D cieszę się i się boję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

3m kciukasy!!!!!!

EDIT:
Matko jesli ja mam byc taka spiaca prze kolejne miesiace to masakra. Miala skonczyc prace o 15 ale usnelam o 12 i obudzilam sie dopiero o 15 [emoji33]! I tym sposobem bede do 18.30 pracy :(

Jugo i tak jestes dzielna kobietka;)
Bede czekala cierpliwie na twoj tesvcik;)

Xbum tak biore dupka 1 dziennie , napisalam do lekarki czekam na odpowiedz bo bede tez brala zastrzyki...

Jeja zaliczyłam z mała drzemke i dopiero mi się nic nie chce !

Pada u mnie tez sie zanosi na mega lanie [emoji6]

Bum ale ta twoja menda jest piękna[emoji7]

Kamka, witaj i kciuki zaś pozytywnego tesciora&&&

W ogole to ja zaciska kciuki za wszystkie testy w tym tygodniu A trochę się ich zapowiada &&&&

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola dziękuje , na pewno ladniejszy w futrze ale jak ciepło idzie to normalnie on ma dosc [emoji12]

reklama
Hej
Dziś kolejny dzień słoneczka i my oczywiscie poza domem w parku :-)
Jak już mówimy to ja mam 80b , kiedyś kupowałam staniki na placu za 15 zł i twierdziłam ze nie potrzebuje lepszych bo cyc mały i miałam ich mnóstwo ale ciagle mnie cyce bolały w pracy i mój mnie namówił na triumph , pani weszła ze mną mierzyć i okazało się ze raz pasuje na mnie 75c a raz 80b teraz wole wydać więcej choć mam ich mniej ale cycki nie bolą :-)
Kurde ja to tez się boje fryzjerek a mam 3 w rodzinie omijam z daleka ale wesele kuzynki za 2 miesiące to może zrobię jakiś eksperyment
Ciąża to nie choroba wszyscy tak mówią ale i tak zależy od rodzaju pracy a lekarz to powinien się spytać czy to NFZ czy nie jaka praca jest wykonywana przez ciężarna , jak się pracuje na produkcji na dodatek na nocki to lekarz z NFZ musi dać L4
Kurde testujące testujące bo człowiek ciekawy :-D
Bum- słodziak ten kociak
Miłego wieczoru

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry