reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia ja tez czasami tak miałam ze się po nocce nie kladlam a potem zasypialam na stojąco i niestety musialam odespac chociaż z godzinę.

Ja tez innych mogę pocieszac i w każdego wierze ale jak myślę o sobie to jest tragedia. Z gory zakladam najgorsze. Który masz dzień cyklu?

Oleczka ja uwielbiam jedzonko z grilla. Moze jutro się cos pomyśli o tym:-) smacznego

reklama
Tynka dzis 27dc a ja jakos 32 -34dc termin @
W 17dc bylam u ginki to byla sroda i dostalam zastrzyk Pregnyl, i ginka powiedziala ze termin liczyc 2 tyd. To wyjdzie w czwartek 32dc ale czy napewno pekl po tych 24godzinach?;) tego nikt juz niewie heh

Witam się letnią sobotą :)

Ja od rana sprzątam jak szalona. Bo kto to zrobi lepiej jak nie ja ?:) Jeszcze zaraz łazienkę muszę ogarnąć ale sił brak, więc fajrant na coffee :) A i sernik lodowy się robi ... :) Dzisiaj jestem rasową kurą domową, że hej! :D U mnie już po owulacji ... pewnie dupa będzie bo K się pochorował i mieliśmy tylko jedną szaloną całą noc i jeden raz przed owu ze 2 dni. No ale co użyłam to moje hahaha :D

Czesc dziewczyny[emoji4]

Widzę ze tu zapowiada się gorący czas.
Kamilka, Bum, brać mężów w obroty. Nie marnować czasu[emoji14]

Tynka, moja kochana wiele bym dała żeby Ci pomóc. Ty i Moniusia jesteście w takiej "glupiej" sytuacji. Naprawdę brak sprawiedliwości na świecie. Ostatnio Wam pisałam o koleżance która mniej więcej jak ja zaszła w ciążę i ostatnio poronila. Wczoraj się dowiedziałam ze nie dbała o siebie, więcej paliła niż jadła. Widać musiało to się tak skończyć..

Jugus, powdychaj za mnie trochę jodu. Ja z południa Polski to tyle bo mam co nic A potem się dziwić ze co druga ma chorą tarczyce. Wypoczywaj kochana[emoji3]

Luxi, pomysl sobie, że te mdlosci to jest tylko taki chwilowy etap. Że nie ważne jak ciężkie by były to jest kolejny krok bliżej maluszka. W końcu jesteś w ciazy[emoji3]

Pozostałe dziewczyny buziaki i miłego weekendu[emoji8]

Ja odpoczywam i czekam na męża. Obiecał mi dzisiaj zakupy bo ja niby brzucha nie mam ale spodni nie mogę już dopiac albo są tak upiete ze mnie uciskaja. Pojedziemy to może coś kupie. Mam kupon rabatowy do c&a[emoji38]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Kruczyca aaa faktico zapomniałam , że on na te prawko chodzi [emoji4]

Nessi a może akurat ten raz wystarczy [emoji6]
No ja też kura dziś , P młodą się zajmuje a ja sprzątam ...

Karola a może już brzusio się robi a ty tego nie widzisz [emoji4]

A mnie głowa boli , już trzeci dzień...

reklama
Do góry