reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej :)

xBum, Tynka ma racje, ze jak blednie kreska to dobrze :)

Tutaj masz schemacik :)
1462646779-1ashm5.jpeg

Paraplu dziękuje [emoji4]
No obejrzymy , wczoraj robiłam coś koło 22 , wiec jeszcze zrobię raz o podobnej godzinie , żeby było od 18 nic nie pije i nie jem haahaa [emoji3]

Dla przykladu moje testy z tego cyklu.
Wg wyliczen owulka miala byc 29 kwietnia. Czyli 29 kreska powinna byc bledsza niz 28 i to wlasnie mozesz zobaczyc.

27 kwietnia - jedna jasniejsza
1462648188-gxrjeg.jpeg

28 kwietnia - piekne 2 grube krechy
1462648216-prflfn.jpeg

29 kwietnia - znow jedna jasniejsza
1462648290-icgthh.jpeg

Z 30 kwietnia i dalesze to juz bledziochy.

Ładne testy Paraplu.

Bum, kupiłam dwie pary spodni, ale nie ciążowe tylko takie na gumce. Bardziej przypominają takie alladynki. Do tego dwa t-shirty takie zwykle bez nadruków i do tego taka narzutke[emoji3] Wydalam na siebie dzisiaj 190zl ale pewnie długo na zakupy nie pojadę dla siebie...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ladne to beda ale jak 13 maja test pokaze 2 kreseczki :p :D

Oh jak ja czekam na jakas wolna gotowke bo juz nie mam w co sie ubrac. Niestety, wiecznie cos! Co wpadla dodatkowa kasa to nagle cos sie zepsulo, przyszedl jakis podatek czy uj woe co jeszcze i kasa przepadala :( a nie mam nawet 1 pary ladnych spodni! :(

Ja mam kilka par spodni. Aktualnie mieszcze się tylko do jednych biodrowek bo pozostałe są z wysokim stanem. Mąż obiecał mi zakupy ostatnio A to pierwszy miesiąc od kilku w którym możemy sobie na małe szaleństwo pozwolić. Tak jak piszesz Paraplu wiecznie coś. Jak nie samochód to w domu jakiś extra wydatek i tak w kółko..

Ja mam kilka par spodni. Aktualnie mieszcze się tylko do jednych biodrowek bo pozostałe są z wysokim stanem. Mąż obiecał mi zakupy ostatnio A to pierwszy miesiąc od kilku w którym możemy sobie na małe szaleństwo pozwolić. Tak jak piszesz Paraplu wiecznie coś. Jak nie samochód to w domu jakiś extra wydatek i tak w kółko..

Ostatnio jak dostalam rachunek za przeglad auta to sie poplakalam :( niby nie zarabiam zle ale przez wieczne "cos" czesto laduje pod kreska na koniec miesiaca. Jakiegos pecha mam bo znam ludzi co zarabiaja mniej i potrafia jeszcze odlozyc cos. A ja na prawde zyje bardzo oszczednie.

Szczerze to jestem szczęśliwa jak uda nam się chociaż to 200 zl miesięcznie odłożyć. A ostatnimi czasy to co miesiąc na zero wychodzimy.

reklama
Paraplu tylko ja odpusilam testy a potem cos mnie natchnelo , zeby zrobic wczoraj i pyk dwie a nigdy nie miałam , wiec nie wiem jaka była przed wczoraj ...
No u Ciebie to pięknie widać i oby był teraz tescik ciążowy taki piękny [emoji4]
A w jaakim dc byla owu?

karola no pewnie dla siebie nie , ale dla bejbika tak [emoji13]

A ja tam mam ciuchow w trzy i trochę ale i tak chodze w tym co mi wygodnie [emoji4]

Do góry