reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej :)

xBum, Tynka ma racje, ze jak blednie kreska to dobrze :)

Tutaj masz schemacik :)
1462646779-1ashm5.jpeg

Paraplu dziękuje [emoji4]
No obejrzymy , wczoraj robiłam coś koło 22 , wiec jeszcze zrobię raz o podobnej godzinie , żeby było od 18 nic nie pije i nie jem haahaa [emoji3]

Dla przykladu moje testy z tego cyklu.
Wg wyliczen owulka miala byc 29 kwietnia. Czyli 29 kreska powinna byc bledsza niz 28 i to wlasnie mozesz zobaczyc.

27 kwietnia - jedna jasniejsza
1462648188-gxrjeg.jpeg

28 kwietnia - piekne 2 grube krechy
1462648216-prflfn.jpeg

29 kwietnia - znow jedna jasniejsza
1462648290-icgthh.jpeg

Z 30 kwietnia i dalesze to juz bledziochy.

Ładne testy Paraplu.

Bum, kupiłam dwie pary spodni, ale nie ciążowe tylko takie na gumce. Bardziej przypominają takie alladynki. Do tego dwa t-shirty takie zwykle bez nadruków i do tego taka narzutke[emoji3] Wydalam na siebie dzisiaj 190zl ale pewnie długo na zakupy nie pojadę dla siebie...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ladne to beda ale jak 13 maja test pokaze 2 kreseczki :p :D

Oh jak ja czekam na jakas wolna gotowke bo juz nie mam w co sie ubrac. Niestety, wiecznie cos! Co wpadla dodatkowa kasa to nagle cos sie zepsulo, przyszedl jakis podatek czy uj woe co jeszcze i kasa przepadala :( a nie mam nawet 1 pary ladnych spodni! :(

Ja mam kilka par spodni. Aktualnie mieszcze się tylko do jednych biodrowek bo pozostałe są z wysokim stanem. Mąż obiecał mi zakupy ostatnio A to pierwszy miesiąc od kilku w którym możemy sobie na małe szaleństwo pozwolić. Tak jak piszesz Paraplu wiecznie coś. Jak nie samochód to w domu jakiś extra wydatek i tak w kółko..

Ja mam kilka par spodni. Aktualnie mieszcze się tylko do jednych biodrowek bo pozostałe są z wysokim stanem. Mąż obiecał mi zakupy ostatnio A to pierwszy miesiąc od kilku w którym możemy sobie na małe szaleństwo pozwolić. Tak jak piszesz Paraplu wiecznie coś. Jak nie samochód to w domu jakiś extra wydatek i tak w kółko..

Ostatnio jak dostalam rachunek za przeglad auta to sie poplakalam :( niby nie zarabiam zle ale przez wieczne "cos" czesto laduje pod kreska na koniec miesiaca. Jakiegos pecha mam bo znam ludzi co zarabiaja mniej i potrafia jeszcze odlozyc cos. A ja na prawde zyje bardzo oszczednie.

Szczerze to jestem szczęśliwa jak uda nam się chociaż to 200 zl miesięcznie odłożyć. A ostatnimi czasy to co miesiąc na zero wychodzimy.

reklama
Paraplu tylko ja odpusilam testy a potem cos mnie natchnelo , zeby zrobic wczoraj i pyk dwie a nigdy nie miałam , wiec nie wiem jaka była przed wczoraj ...
No u Ciebie to pięknie widać i oby był teraz tescik ciążowy taki piękny [emoji4]
A w jaakim dc byla owu?

karola no pewnie dla siebie nie , ale dla bejbika tak [emoji13]

A ja tam mam ciuchow w trzy i trochę ale i tak chodze w tym co mi wygodnie [emoji4]

Do góry