reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum, często potem matki tak się angażują ze o sobie zapominają.. A ze to nasze pierwsze maleństwo to pewnie kasy pójdzie masa..

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
karola no na pewno tak
będzie a to się przyda a może to się przyda a kasa szła [emoji6]

Paraplu tylko ja odpusilam testy a potem cos mnie natchnelo , zeby zrobic wczoraj i pyk dwie a nigdy nie miałam , wiec nie wiem jaka była przed wczoraj ...
No u Ciebie to pięknie widać i oby był teraz tescik ciążowy taki piękny [emoji4]
A w jaakim dc byla owu?

karola no pewnie dla siebie nie , ale dla bejbika tak [emoji13]

A ja tam mam ciuchow w trzy i trochę ale i tak chodze w tym co mi wygodnie [emoji4]

Owulka wg testow byla 29 kwietnia.
Jesli masz 2 kreski tak samo mocne to owulke bedziesz miala w ciagu 36-48 godzin.
Jesli testowa jest slabsza od kontrolnej to musisz zrobic testy przez kolejne dni.
Jesli testowa bedzie coraz bledsza to owulka dopiero bedzie, jesli testowa bedzie coraz mocniejsza to jestes przed owulka.

U mnie jak widzisz byla jasniejsza-mocna-znow jasniejsza(owulka)

Mi w instrukcji testow bylo chyba z 3 razy podkreslane :) ze za pozytywny test mozna uznac tylko test na ktorym obie kreski sa tak samo mocne. I wtedy owulka jest w ciagu 36-48 godzin.

Jaki ten test Ci wyszedl? Takie same kreski czy jedna jasniejsza?

Ostatnia edycja:
Owulka wg testow byla 29 kwietnia.
Jesli masz 2 kreski tak samo mocne to owulke bedziesz miala w ciagu 36-48 godzin.
Jesli testowa jest slabsza od kontrolnej to musisz zrobic testy przez kolejne dni.
Jesli testowa bedzie coraz bledsza to owulka dopiero bedzie, jesli testowa bedzie coraz mocniejsza to jestes przed owulka.

U mnie jak widzisz byla jasniejsza-mocna-znow jasniejsza(owulka)

Mi w instrukcji testow bylo chyba z 3 razy podkreslane :) ze za pozytywny test mozna uznac tylko test na ktorym obie kreski sa tak samo mocne. I wtedy owulka jest w ciagu 36-48 godzin.

Jaki ten test Ci wyszedl? Takie same kreski czy jedna jasniejsza?
Z wczoraj :
1462651121131.jpg

Dziś w południe :
1462651159717.jpg

Z teraz :

1462651209136.jpg

Załączniki

• 1462651121131.jpg
    1462651121131.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 220
  • 1462651159717.jpg
    1462651159717.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 224
  • 1462651209136.jpg
    1462651209136.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 218
Paraplu działamy, działamy mam nadzieję , że się uda bo cykle mam nieregularne a dziś 25dc no już prawie 26 ... [emoji57]

Edit : chociaż dzisiaj przez cały dzień pprawy jajnik czuje...

Paraplu działamy, działamy mam nadzieję , że się uda bo cykle mam nieregularne a dziś 25dc no już prawie 26 ... [emoji57]

Hehe dzialanie jest fajne :) mi pozostalo tylko czekanie...matko jak to sie dluzy!!! Jeszcze 6 dni....skisne to tego 13 maja :) albo zloze jajko i zaczne je wysiadywac :D

Edit:
Mnie caly tydzien przed owulka klul prawy jajnik. 29 kwietnia tak mnie zaklul o 10.40 (pamietam bo akurat w radiu godzine podawali :D) ze az syknelam z bolu. Od tamtego momentu przestal kluc a zaczal pobolewac przez kilka dni. Teraz go juz nie czuje.

Paraplu eee tam szybko zleci [emoji6]
Oby było u Ciebie owocnie , trzymam kciuki [emoji8]

Paraplu eee tam szybko zleci [emoji6]
Oby było u Ciebie owocnie , trzymam kciuki [emoji8]

To moj pierwszy cykl z owulka, czwarty od odstawienia anty.
Mysle, ze moj organizm juz doszedl do siebie bo ten cykl wreszcie wyglada normalnie. Poprzednie 3 to jakis cyrk byl.

Wy dzialajcie dzisiaj :) bede 3mac kciuki za zolnierzyki Twojego teżeta :)

reklama
Paraplu ja ogólnie ciągle mam cyrk z cyklem bo jest nieregularny , ale jakoś mam przeczucie , że od stycznia też dopiero w tym cyklu owu będzie/była/jest [emoji4] no bo na testach nic nie miałam wcześniej ...
My już dzisiaj dzialalismy , niech się żołnierzyki ładnie na jutro regenerują [emoji13]

A teraz ja też muszę zregenerować siły , bo tydzień miałam ciężki [emoji6]

Spijcie dobrze kochane [emoji8]

Kruczyca ty tam mi działaj [emoji41]

Do góry