reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ale to jest tak ze pik LH utrzymuje się kilka, kilkanaście godzin i zaczyna spadać żeby mogło dojść do owu. Więc jeśli kreski nie będzie to dobrze przecież!

Kamila mój gin kazał mi brać luteine przed owulacją i mówił że właśnie ułatwia to pęknięcie pęcherzyka a tym samym owulacje ale ja w to nie wierzę. Czytałam że 2-3 dni przed owu progesteron nie zaszkodzi ale więcej jak tydzień potrafi zablokować owulacje. Pęcherzyk się wchłonie albo nie pęknie. Teraz luteine biorę od pozytywnego testu owulacyjnego. No ale w tym cyklu to przegapilam chyba więc biorę od dziś. U ciebie już by pewnie nie zaszkodzil.

Kamila może zadz do gina i się zapytaj [emoji6]
No ja brałam luteine od stycznia i wcale owu raczej nie było , w tym cyklu odstawilam i cos się dzieje [emoji4]

Ja luteine mam , ale to wezme dopiero jak ciąży będzie pozytyw [emoji3]

Tynka ja się nie znam , ale jak tak piszesz .
Ale jakaś tam kreska jeszcze jest.

Z wczoraj :

1462616634984.jpg

Z teraz :

1462616700108.jpg

Załączniki

• 1462616634984.jpg
    1462616634984.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 155
  • 1462616700108.jpg
    1462616700108.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 149
Xbumx w dupe chcesz ? Przypomnij sobie jak u mnie się zaczęło jednej @ nie dostałam i co były widocznie płodne skoro zaszlam więc dlaczego tobie miałoby się nie udać !!!! Wrr nie denerwuj ciężarnej :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka nie chce [emoji13]
Przepraszam już nie będę denerwowac , ładnie kciukaski za mnie trzymaj i kiełbaske z ogniska zjedz [emoji8]

Oleczka zazdraszczam , ja wolę z ogniska niz z grilla [emoji4]
A taka piękna pogoda coś 22stopnie .

Ale poszla produkcja;)

Xbum ze tak wyglada dzisiejszy test moze oznaczac ze owu juz byla;) niebedzie za dlugo na tescie taka tlusta krecha! Wiec prosze niepanikowac;)

Tynka kochana to ale mialas maraton!:/
Ja wierze ze na kazdego przyjdzie czas, kochana teraz przynajmniej wiecie na czym stoicie, macie leki, i byc dobrej mysli. Ja wiem i zdaje sobie sprawe ze ciezko myslec Tobie pozytywnie! Mam podobnie, pocieszam innych i karze wierzyc w cud w ktory ja za bardzo niewierze ze uda mi sie urodzic...za duzo przeszlam by miec taki optymizm, ale w takim razie dlaczego chce sprobowac?
Co u mnie no jeszcze trochw i dzien sadny sie zbilza;)
Czuje wlasnie ze moje powieki robia sie bardzo ciezkie, chcialam sie wstrzymac od drzemki po nocce ale chyba niejestem w stanie tego opanowac

reklama
Julia , no jeszcze wieczorkiem machne , żeby tak o sprawdzić około 22 [emoji4]
W szoku nadal jestem chyba ..
Drzemnij się , przecież taka nie wypoczeta nie będziesz chodzić [emoji6]

Do góry