reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ale to jest tak ze pik LH utrzymuje się kilka, kilkanaście godzin i zaczyna spadać żeby mogło dojść do owu. Więc jeśli kreski nie będzie to dobrze przecież!

Kamila mój gin kazał mi brać luteine przed owulacją i mówił że właśnie ułatwia to pęknięcie pęcherzyka a tym samym owulacje ale ja w to nie wierzę. Czytałam że 2-3 dni przed owu progesteron nie zaszkodzi ale więcej jak tydzień potrafi zablokować owulacje. Pęcherzyk się wchłonie albo nie pęknie. Teraz luteine biorę od pozytywnego testu owulacyjnego. No ale w tym cyklu to przegapilam chyba więc biorę od dziś. U ciebie już by pewnie nie zaszkodzil.

Kamila może zadz do gina i się zapytaj [emoji6]
No ja brałam luteine od stycznia i wcale owu raczej nie było , w tym cyklu odstawilam i cos się dzieje [emoji4]

Ja luteine mam , ale to wezme dopiero jak ciąży będzie pozytyw [emoji3]

Tynka ja się nie znam , ale jak tak piszesz .
Ale jakaś tam kreska jeszcze jest.

Z wczoraj :

1462616634984.jpg

Z teraz :

1462616700108.jpg

Załączniki

• 1462616634984.jpg
    1462616634984.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 146
  • 1462616700108.jpg
    1462616700108.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 145
Xbumx w dupe chcesz ? Przypomnij sobie jak u mnie się zaczęło jednej @ nie dostałam i co były widocznie płodne skoro zaszlam więc dlaczego tobie miałoby się nie udać !!!! Wrr nie denerwuj ciężarnej :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka nie chce [emoji13]
Przepraszam już nie będę denerwowac , ładnie kciukaski za mnie trzymaj i kiełbaske z ogniska zjedz [emoji8]

Oleczka zazdraszczam , ja wolę z ogniska niz z grilla [emoji4]
A taka piękna pogoda coś 22stopnie .

Ale poszla produkcja;)

Xbum ze tak wyglada dzisiejszy test moze oznaczac ze owu juz byla;) niebedzie za dlugo na tescie taka tlusta krecha! Wiec prosze niepanikowac;)

Tynka kochana to ale mialas maraton!:/
Ja wierze ze na kazdego przyjdzie czas, kochana teraz przynajmniej wiecie na czym stoicie, macie leki, i byc dobrej mysli. Ja wiem i zdaje sobie sprawe ze ciezko myslec Tobie pozytywnie! Mam podobnie, pocieszam innych i karze wierzyc w cud w ktory ja za bardzo niewierze ze uda mi sie urodzic...za duzo przeszlam by miec taki optymizm, ale w takim razie dlaczego chce sprobowac?
Co u mnie no jeszcze trochw i dzien sadny sie zbilza;)
Czuje wlasnie ze moje powieki robia sie bardzo ciezkie, chcialam sie wstrzymac od drzemki po nocce ale chyba niejestem w stanie tego opanowac

reklama
Julia , no jeszcze wieczorkiem machne , żeby tak o sprawdzić około 22 [emoji4]
W szoku nadal jestem chyba ..
Drzemnij się , przecież taka nie wypoczeta nie będziesz chodzić [emoji6]

Do góry