reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka zostaw przeszłość żyj tym co jest teraz :) ej mała cycki do góry i do przodu uda Wam się :) teraz przeleciałem fora o sterydach i płodności i faceci mogą spłodzić dziecko :) odblokuj siebie :) cieszcie się teraz sobą

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zamiast myśleć o przyszłości to ciągle żałuje tego czego nie zrobilam:-( tak się staramy i ciągle nic:-(
musicie walczyc, ja wiem, ze jest ciezko, pamietam jak przedtem rok nie moglam zajsc i ospuscilam..zrobilam pol roku przerwy, bo psycha zaczela siadac... i teraz ciaza i to w trzecim cyklu! do teraz nie wierze, gapie sie czesto na test i oczom nie wierze, ze jest moj! marzenia sie spelniaja wtedy kiedy najmniej sie tego czlowiek spodziewa...

Lux ale musisz jeść bo same witaminy w tabletkach nic nie dadzą :) ją na siłę jadłam żeby zjeść co kolwiek ale zrobisz jak uważasz

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jem na sile po trochu, az cofa mi sie wszystko, wiem, ze musze jesc..dzis jedziemy do tesciowej i pewnie grill bedzie i wmusze w sobie choc chleb z grilla

Oleczka wiem że mogą ale czekanie to nie jest moja mocna strona, głównie jak wszędzie pelno ciężarnych i maleńkich dzieci. Tyle dziewczyn mlodszych ode mnie ma dzieci a ja głupia tyle czekalam:-(

Kruczyca dziękuje za te słowa. Nikt nie umie pocieszyć jak wy. Staram się sobie tłumaczyć ze tak nie można ale przychodzą takie dni ze serce pęka i myśleć pozytywnie nie umiem.

Wczoraj wracalam z pracy i siedzi sobie taka para zadowolona i pali fajka za fajkiem a obok maleńka około polroczna dziewczynka w wózku w oparach dymu. Na twarzy jak łyżeczka taki sucharek... Boże i ty takim ludziom dzieci dajesz!!!!! Nóż się w kieszeni otwiera...

Lux uroki ciąży ze ci nic nie smakuje:-) zobaczysz niedługo drugi trymestr i wróci apetyt:-)

Oleczka wiem że mogą ale czekanie to nie jest moja mocna strona, głównie jak wszędzie pelno ciężarnych i maleńkich dzieci. Tyle dziewczyn mlodszych ode mnie ma dzieci a ja głupia tyle czekalam:-(

Kruczyca dziękuje za te słowa. Nikt nie umie pocieszyć jak wy. Staram się sobie tłumaczyć ze tak nie można ale przychodzą takie dni ze serce pęka i myśleć pozytywnie nie umiem.

Wczoraj wracalam z pracy i siedzi sobie taka para zadowolona i pali fajka za fajkiem a obok maleńka około polroczna dziewczynka w wózku w oparach dymu. Na twarzy jak łyżeczka taki sucharek... Boże i ty takim ludziom dzieci dajesz!!!!! Nóż się w kieszeni otwiera...

Lux uroki ciąży ze ci nic nie smakuje:-) zobaczysz niedługo drugi trymestr i wróci apetyt:-)
Ja co raz spotykam ciotke K która jest w ciazy juz nie wiem z którym dzieckiem i facetem... We wrzesniu podobno ma rodzic. Nie mogę się patrzeć jak ona jara jeden za drugim i co chwila piwko w ręku... Aż się gotuje we mnie ale procz wypowiedzenia swojego zdania nic nie zrobię... Nie moj brzuch. Życie od zawsze było niesprawiedliwe I tak juz zostanie. Trzeba dbac o to co się ma już teraz a reszta przyjdzie wtedy kiedy się człowiek nie spodziewa. Nas ciagle wszyscy w kolo pytają i patrza na brzuch czy rośnie... Aż strach się teraz najesc porządnie ;) meczy mnie to już bo nie znają naszej historii, a po pytaniu o dziecko zaraz leci a no tak bo młodzi to teraz o podrozach i glupoty ch myślą a nie żeby rodzinę zakładać.. Szlak mnie trafia ale nie mam zamiaru się tłumaczyć ze swojego życia jakie by ono nie było. Nasza odpowiedź na każde pytanie kiedy małe kruczki "będzie to będzie, tego się nie ukryje"

Dzień dobry !
No widać , że wątek żyje laseczki [emoji8]

Jugo ooo gofry ale bym zjadla takiego z owocami i śmietaną , jednak kupione lepsze niż domowe [emoji23]
Udanego wypoczynku [emoji4]

Julia może w dzień jakaś porządna drzemka [emoji6]

Lux ciąża stan piękny , ale mdłości trzeba jakoś przebolec [emoji4]

Oleczka jeden bociek do mnie ooo dziękuje bardzo ! [emoji8]
Mam nadzieję , że się coś uda , choć boje się test powtórzyć z owu jak nie będzie krechy wmowie sobie , że to jakiś wadliwy był [emoji22]
Miłego ogniskowania , kiełbaski też będą ?

Tynka tak późno jest i boje się , że za późno i nici z tego i tak będą , ale kurcze może się uda [emoji4]
Kochana ale twój przecież bierze te leki tak , wysztko się unormuje i będzie ciąża kochana [emoji8]

Aaaa mnie buty obdarly !

Xbum x zrob jeszcze eden ja juz dzis robilam i nadal piekny .

Dzis cd18. Niezaczelam jeszcze duphastunu poczekam do jutra z nim albo po usg w pon wtorek zaczne brac jak potwierdzi owu. Czy to prawda ze duphaston niepowinno sie brac przed owu bo moze ja zaburzyc i moze nie peknac pecherzyk. Jak wy brakyscie ?? Boje sie ze jak wezme to niepeknie pecherzyk...co robic aaaaaaa ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila haa boję się , ale zrobię zaraz i na pewno bladzioch będzie , wiwczorem zawsze mi lepsze wychodziły...
Ja bym chyba nie brała , poczekala do wizyty .

Do góry