reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurde to tego nie doczytałam, ze u Was sie nie zapładniają :( ale 3 razy miałaś podane tak?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jugo haa też się cieszę ! :)
Nie był to aż tak długi cykl ...
Mam teraz nadzieję , że ten pęcherzyk co jest ursnie ladnie , peknie ladnie i owullacja bedzie ooo takie marzenie mam ;)

Jugoo no wiesz , mam tą głupią nadzieję , że moze do tego sierpnia się uda ..
Jakby tak się dwie kreseczki na tescie pojawily w razie czego luteine mam oo :)
Jaka ja głupia :D
A za Ciebie jeszcze &&& trzymam mocno ! :*

A mam jeszcze pytanie jak dzisiaj mam 1dc - 34dc , to cykl miałam 33 a nie 34 bo teraz się tak zastanawiam , choć powinno być to dlla mnie logiczne ...

reklama
Hej , jade dzis do pracy rano , a tam w radiu ze cala polska w deszczu , a u mnie caly dzień słoneczko :-)
Jugo - może jednak ta wredna @ nie przyjdzie
Teczowa- masz prawo być zmeczona , leż ile się da daj nać jak po wizycie
Bum- co za wredna @ jeszcze jej nie ma ,. a ty juz nospe biezesz, o jednak jestjuż ale teraz wczesniej przyszła ... , mi nawet bol po dwoch ciazach przeszedł
Azylek - wiem ze nie jest łatwo ale nie myśl o innych koło mnie też same cięzarne ale nie możemy

Do góry