reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak Was czytam i zastanawiam się czy moja ciąża nie jest efektem odstawienia leku. Cykl wcześniej brałam duphaston i wszystko było jak w książce, ale ciąży nie bylo. A następny cykl juz nie brałam tego dupka i stał się cud. Wiem ze na to się złożyło ze od 1,5 miesiąca nie pracowałam na nocki i akurat mieliśmy takie dwa tygodnie gdzie same imprezy więc mieliśmy niesamowity luz psychiczny...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja, wstyd sie przyznac, wtedy alkoholu nie szczedzilam... Wypilam go wiecej niz sporo. Ale mialam takie podejscie ze mi na niczym wtedy nie zalezalo.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Karola ale tak jest, jak sie o tym nie mysli to jakos wychodzi z zaskoczenia :) żałuje czasami, ze tak sie wpatrywałam w swój cykl i wszystko wiem dokładnie kiedy co i jak ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

2016.jpg
fas.jpg

Załączniki

• 2016.jpg
    2016.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 206
  • fas.jpg
    fas.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 202
Ale mnie ten prawy jajnik napierdziela :(
I brak weny , zaktualizowalam tabelkę ..

Czy ktoras wie dlaczego może mi z 6 liter na klawiaturze w laaptopie nie działa ? ...

karola i widzisz takie zapomnienia , odstresowanie dużo dało :)
Ja z małą też na początku ciąży trochę sporo imprez było i alkohol i jest wszystko ok , najważniejsze , że się udało i noe robisz tego jak wiesz , że jest fasolek już ;)

azylek a teraz jak na luzie podchodzisz do tego ? ;)

Idę w wyrko mała śpi a P w pracy a jest dopiero 20:55 mam wszystko zrobione :D

Zostaje nam się tylko wyluzować iść na imprezę i wypić drinka :cool2:hehe jak by to takie łatwe u nas było , a my ciągle na tabeli , temperatury, testy ....liczenie odliczanie ehhh my baby
no nic ja też juz w łożku , dzieciaki też poszły spać jutro znowu do pracy tak wiec dziewczyny miłych snów ja z tych wierzących :happy2:wiec niech Bóg sprawi żeby jutro było miło i przyjemnie , a jak ktoś was zdenerwuje to oplujecie:-D hehe

Noo a ja to nawet palenie rzuciłam z tych starań nawet i dobrze :)

Nati haha oplujcie od razu tak[emoji14]Dobranoc ;)

Haha Nati bedziemy pluć :)
Bum we łbie ciagle siedzi, ze zbliża sie owu itd ale racjonalnie teraz podchodzę, ze najpierw badania i nawet te 2 mies odczekać az cos sie wyjaśni.
A dzis to mam jakiś dzien, ze sobie mysle, zeby olać te badania, lekarzy i niech sie dzieje co chce ;)
A zaraz potem po mnie dochodzi, ze chyba hormony przeze mnie przemawiają [emoji3]
I jak tu ze sobą nie zwariować.

reklama
Karola ale tak jest, jak sie o tym nie mysli to jakos wychodzi z zaskoczenia :) żałuje czasami, ze tak sie wpatrywałam w swój cykl i wszystko wiem dokładnie kiedy co i jak ;)

Mi też wyszło z zaskoczenia ... szkoda, że nie doczekało finału :-( :(

Nie wiem co ja mam z tym pęcherzem, ale znowu wróciło zapalenie. Dzisiaj idę do gina, i pewnie powie : ''posiew proszę'' ... taaa zrobię posiew i na wizytę 2 tygodnie będę czekać, aż mi przejdzie samo ... Niech mnie w rzęsy pocałuje wtedy ;-) ;) Chyba @ idzie bo nerwoza wróciła ... będzie wesoło jak się teraz 2 albo 4 tygodnie bedę jeszcze wściekać :unsure: Biedny K ... Kto jak kto, ale on na pierwszej linii frontu:-p

Idę młodego z łóżka ściągać i poszukać uroseptu :confused:
Jak fajnie, że dzisiaj pracuję tylko do 11:00, a o 15:00 ginka - i nie ma opcji! Absolutnie ..nie ma! DZISIAJ w pełni Full HOT kąpiel. I nie wyjdę z wanny póty - póki się nie pomarszczę :D

Miłego dzionka :)

Do góry