reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia - fajne masz te aptekarki mi to nawet clo gin nie chce przepisac , moze ta teraz mi przepisze , a jak nie to pojde do mojego starego gina On napewno przepisze ......
Bum- czyli jak dostajesz @ w 34 to liczysz 33 dc tak ...... no tak z automatu dzien @ to 1dc czyli nie 34dc ...to ja musze liczyc 26 dc logiczne a zamotane hehe

reklama
Nati no czytałam jedne forum i coś tam było jak to się liczy i aż sama zgłupiałam :D
no przyszła , cieszę się bo nowy cykl to nowe możliwości na cud :)

Teściowa godzinę temu na spacer wzięła to ma czas tylko dla siebie i moja miłość sprzątanie :D

Też lubie sprzatac jak nikogo niema , puszczam muzyke spiewam , tancze i sprzatam , a jak pełna chata to wszyscy pod nogi włażą ... no własnie weszłam teraz na testy ow i rzeczywiscie jest napisane jak obliczyc kiedy robic testy ow ... od 1dc liczymy do dnia przed kolejną @ czyli ja 26dc zaczynam w 9 dc testować

Bum to super
Monis ale masz ogromna wiedze dla mnie to czarna magia
Azylek tak mowia ze jak odstawi sie leki mozna zaskoczyc ja chyba stracilam nadzieje ze kiedys sie uda

Bum tak jak pisza dziewczyny ja mialam ostatnio 30 dni w tym miesiacu na bank sie spozni bo dzis 12dc a owulki nie widac

Nati no ja też lubię sprzątać , ale mała wróci to już zabawki wszystkie u mnie w pokoju będą i syf :D
Chociaż moja mama mówi , co dziecko zrobiło to nie bałagan :p
a jak się liczy to wiem , tylko chciałam sie upewnić ;)
ty masz takie krótkie cykle 26 dni ?

Lusia jak samopoczucie ? :)
który masz dc ? :) Edit: doczytałam , trzymam kciuki za ten cykl :)

Luska- tak czasmi wlasnie jest moja siostra byla tyle lat na anty ... odstawiła i blizniaki :-0
Bum- tak mam takie krotkie teraz miedzy 26/27 dni po porodzie przez pierwsze miesiace mialam miedzy 29/31 a potem wracaj do 26/27 jak bralam anty to bylo + 1 dzien wiecej , zawsze zazdroscilam koleżankom dlugich cyklow ,bo statystycznie w roku mam okolo 14 / 15 razy

xbum: do sierpnia jeszcze sporo czasu, więc trzeba próbować :)

nati: ja to dzisiaj słońca nie widziałam :| Może przyjdzie jutro :) Pod względem zajścia w ciążę to lepiej mieć krótsze cykle ;) No a pod tym drugim względem - komfortu - to lepiej jak jest ich mniej. Coś za coś ;)

Ja mam rozne od 24 do 33 a ostatnio to mam 31 33 30 wiec dlugie bo wczesniej bywaly 26 27 dni do tego owulka 18 19 20 dc wiec masakra

reklama
Nati czasem tak bywa
Jugus no wlasnie cos za cos
Bum juz w miare ok wrocila mi ochota na seks wiec moze ten cykl nie bedzie stracony, jak dziecko balagani to nie balagan a prawdziwy dom nie taki wymuskany

Do góry