reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Monius no trudno jest się pozbyć starych nawyków :)

Azylek jest to mega budujące .... zawsze człowiek ma więcej siły coby iść dalej

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Moniusia ale sie uśmiałam z tego pałować [emoji3][emoji23]prawie tak jak z szynki z włosami jak to Nessi napisała kiedyś [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dobre jestescie,
Dzis 12dc a owulki nie widac ciekawe kiedy sie pojawi jutro mam usg wiec sie dowiem przez to przeziebienie nie mam sily na nic

Tęczowa ale po wizycie chyba dasz znać co i jak :) .... odpoczywaj ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny :) u mnie ciepło ale pochmurno jak zwykle ;) zaczynam czuć podbrzusze dziś 12dc. Jadę na prochach przeciwbolowych i jem kaszki żeby nie nadwyrezac szczęki :D
Azylek u mnie suknia na szczęście czeka w bezpieczym miejscu ;)
NeSSi masz prawo się bac, ja do tej pory się boję mimo że chce ciąży i dziecka jak niczego. Strach czasem silniejszy i budzi w nocy..
Jugosława oby @ jednak nie przyszla a jak juz ma przyjść to jak w zegarku :)
Bum super :) czekamy na @ niech przylazi i da spokoj później na kilka mc :)
Lusia to dobrze ze juz lepiej się czujesz.
Moniusia nie da się nie patrzeć ;) może będziesz mieć idealne 28dniowe cykle :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: jak temperatura spada to @ się pojawia :D Miało być z rymem ale nie wyszło :D

luska: no ciekawe jak tam jutro u ciebie na usg.

anula: niech będzie w górze, aż do poztywnego testu i później tak jak powinna :) Trzymam kciuki!

moniusia: tak na prawdę nie wiadomo czy w tych dwóch pęcherzykach były komórki jajowe...jakiej jakości i tak dalej. Liczenie kolejnych dni w cyklu wchodzi w nawyk i ciężko się odzwyczaić :D Może jak bolało przed to sama @ nie będzie bolesna.

azylek: taki plan jak piszesz :) A ty w końcu gonadotropiny w tym cyklu czy pauza do zrobienia rezonansu? Bo się pogubiłam trochę :)

tęczowa & karola: odpoczywajcie i rośnijcie zdrowo :) Już się nie mogę doczekać waszych kolejnych wizyt :)

oleczka: jak tam samopoczucie?

kruczyca: ja też papki dla niemowląt jadłam :D Co prawda po leczeniu kanałowym, a nie przy kłopotach ze szczęką, ale też. Smakowały mi nawet te słoiczki :D Tylko doprawiać musiałam.

U mnie @ już blisko. Leki rozkurczowe wzięłam, bo inaczej nie idzie :/ Endo było grubaśne, więc jak mnie zaleje to nie wiem czy się nie utopię...planowo powinna jutro przyjść, ale coś czuję, że będzie dzisiaj.

Do góry