reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tęczowa zrobiliscie na prawdę bardzo duży krok do przodu ....teraz będzie juz tylko lepiej ....

Kruczyca dobrze ze z psina lepiej .. mój w zeszle wakacje miał podobno atak padaczki a nawet dwa-przerażające .... dusil się .... masakra nie chce wspominac nawet .....

Karola tak jak mówisz .... ty tam odpoczywaj :) masz taryfę ulogwa :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Tynka kochana ja juz moge liczyc jedynie na kolejny cykl;)
Niepamietam kiedy mialam tak bolesna @!
Ciesze sie ze idziecie po pomoc do specjalisty, mam nadzieje ze Wam sie ulozy... i trzymam kciuki za androloga!!!&&&&

Kruszyca o kurde to faktyczniw porzadnie cie chwycilo!!!
Dobrze ze juz lepiej sie czujesz;)
Git ze z psinka lepiej juz!

Luska zdrowka:*

Dzięki za wiarę w nas dziewczyny. Ciężko jest bardzo. Oboje wysiadam psychicznie i stąd te spiny. Wszystko się nasililo bo moja siostra urodziła 5 kwietnia...a jest rok młodsza i to jej drugie dziecko. Ja to przeżywam ale mój mąż to już normalnie zeswirowal całkowicie.

Kruczyca super ze i u Ciebie lepiej i z psina też się układa. Jeszcze troszkę i nie będzie nawet śladu:-)

Julia w takim razie trzymam kciuki za następny cykl.

Anula a wy działaliście w tym cyklu?

Bum myślę że po odstawieniu luteiny teraz wyreguluje ci się cykl. Przecież nigdy wcześniej nie miałaś takich problemów prawda? Dopiero przy brania lutki tak ci się cykle rozciagnely?

Lusia dobrze ze się szybko godzicie. Trzeba trzymać się razem bo to daje siłę na dalszą walkę. Uda się zobaczysz. W końcu się nam uda.

Dzis lyknelam witaminy bo to jest okropienstwo jak ja się czuję. Zero energii, tylko bym spała, głowa mnie ciągle boli, mięśnie tak samo. Szok.

tynka: bardzo dobra decyzja z pójściem do psychologa. Trzymam kciuki, żeby pomógł wam ułożyć sprawy. I powodzenia u urologa. A jeśli chodzi o moje bliźniaki to zrobiłam dzisiaj test, ale nie było dwóch kresek :| Termin @ mam na czwartek, więc ma jeszcze cały dzień na przyjście. Tak więc przygotowana jestem i nastawiona na nastepny cykl.

kruczyca: moje bliźniaki chyba najwcześniej sie zrobią w następnym cyklu ;) Dobrze, że lekarz cię obejrzał i zareagował. Niech psina dochodzi do siebie, i ty też :)

xbum: a przystojny? Bo 33 to taki ten tego :D

nati: wzięło mnie, bo przez kilka dni sobie odpuszczałam :p I się kurzu nazbierało :)

anula: jak tam sałatka? :D Myślę, że do takiego ginekologa to nie tylko nogi bym systematycznie goliła :D

luska: zdrówka! A jak człowiek chory to wiadomo, że i bardziej nerwowy. Dobrze, że doszliście do porozumienia :)

Tymka poukłada się .... zobaczysz ..... musi ....
a my dzialamy .... my zawsze dzialamy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tynka miałam takie cykle , które się przedłużały , ale nie tak często max 3 razy w roku może a teraz co miesiąc czekam jak na zbawienie ...

Jugo a masz i oceń tu ma fotkę , tylko jeszcze okulary czasem ma :D Link do: lek. Maciej Jeleń

Młoda w końcu poszla spać :)

reklama
Do góry