reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Monius no trudno jest się pozbyć starych nawyków :)

Azylek jest to mega budujące .... zawsze człowiek ma więcej siły coby iść dalej

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Moniusia ale sie uśmiałam z tego pałować [emoji3][emoji23]prawie tak jak z szynki z włosami jak to Nessi napisała kiedyś [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dobre jestescie,
Dzis 12dc a owulki nie widac ciekawe kiedy sie pojawi jutro mam usg wiec sie dowiem przez to przeziebienie nie mam sily na nic

Tęczowa ale po wizycie chyba dasz znać co i jak :) .... odpoczywaj ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny :) u mnie ciepło ale pochmurno jak zwykle ;) zaczynam czuć podbrzusze dziś 12dc. Jadę na prochach przeciwbolowych i jem kaszki żeby nie nadwyrezac szczęki :D
Azylek u mnie suknia na szczęście czeka w bezpieczym miejscu ;)
NeSSi masz prawo się bac, ja do tej pory się boję mimo że chce ciąży i dziecka jak niczego. Strach czasem silniejszy i budzi w nocy..
Jugosława oby @ jednak nie przyszla a jak juz ma przyjść to jak w zegarku :)
Bum super :) czekamy na @ niech przylazi i da spokoj później na kilka mc :)
Lusia to dobrze ze juz lepiej się czujesz.
Moniusia nie da się nie patrzeć ;) może będziesz mieć idealne 28dniowe cykle :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: jak temperatura spada to @ się pojawia :D Miało być z rymem ale nie wyszło :D

luska: no ciekawe jak tam jutro u ciebie na usg.

anula: niech będzie w górze, aż do poztywnego testu i później tak jak powinna :) Trzymam kciuki!

moniusia: tak na prawdę nie wiadomo czy w tych dwóch pęcherzykach były komórki jajowe...jakiej jakości i tak dalej. Liczenie kolejnych dni w cyklu wchodzi w nawyk i ciężko się odzwyczaić :D Może jak bolało przed to sama @ nie będzie bolesna.

azylek: taki plan jak piszesz :) A ty w końcu gonadotropiny w tym cyklu czy pauza do zrobienia rezonansu? Bo się pogubiłam trochę :)

tęczowa & karola: odpoczywajcie i rośnijcie zdrowo :) Już się nie mogę doczekać waszych kolejnych wizyt :)

oleczka: jak tam samopoczucie?

kruczyca: ja też papki dla niemowląt jadłam :D Co prawda po leczeniu kanałowym, a nie przy kłopotach ze szczęką, ale też. Smakowały mi nawet te słoiczki :D Tylko doprawiać musiałam.

U mnie @ już blisko. Leki rozkurczowe wzięłam, bo inaczej nie idzie :/ Endo było grubaśne, więc jak mnie zaleje to nie wiem czy się nie utopię...planowo powinna jutro przyjść, ale coś czuję, że będzie dzisiaj.

Do góry