92Tynka92
Fanka BB :)
Hej. Chyba najgorsze za nami. Wyjasnilismy sobie wiele rzeczy. Macie racje żeby się udało musimy trzymać się razem a nie mieć do siebie pretensje. Ochlonelam. Przebieglam prawie 3,4 km. Nie wiem tylko co dalej. Boje się ze jak wprowadza ta ustawę o zakazie aborcji to zniszczą in vitro i będzie nielegalne. Tego bym chyba nie przeżyła. Jak mu powiedziała ze moja siostra urodziła to tak się rozplakal ze nie mogłam go uspokoić. On jednak jeszcze bardziej ode mnie to przeżywa i czuje się winny ale ma taki charakter ze sam przed sobą się nie chce do tego przyznać. Serce mi pekalo jak widziałam jego łzy i to ze się tego tak wstydził. Ja to jak baba normalna jestem. Powyje trochę i mi się lepiej zrobi a on...wszystko dusił w sobie...
Olcia gratuluje. Rosnijcie teraz zdrowo do listopada. I szybkiego porodu życzę. Moja siostra to tylko by mogła dzieci rodzic. O 12.00 miała 3 cm rozwarcia a młody się urodził 13.40. I po raz kolejny potwierdza się to ze ciąża pojawia się w najmniej spodziewanym memencie.
Bum smacznego. Sama po tym bieganiu zjadlabym cos tłustego.
Lusia jak mąż? Goi sie?
Jugo skoro progesteron dobry to ja trzymam nadal kciuki. Musi być dobrze
Julia czy ja mam juz gratulowac? Kurcze byłoby cudownie gdybyś została mama zgodnie z pierwszym tytułem wątku! Dawaj jutro rano test.
Lux dziś plodzicie bejbi:-) zazdroszcze!
Kruczyca piękny ten komplecik. Uwielbiam takie. A o obrączki się nie martw. Skoro facet się zobowiązał to nie ma innej opcji i będą na czas.
Olcia gratuluje. Rosnijcie teraz zdrowo do listopada. I szybkiego porodu życzę. Moja siostra to tylko by mogła dzieci rodzic. O 12.00 miała 3 cm rozwarcia a młody się urodził 13.40. I po raz kolejny potwierdza się to ze ciąża pojawia się w najmniej spodziewanym memencie.
Bum smacznego. Sama po tym bieganiu zjadlabym cos tłustego.
Lusia jak mąż? Goi sie?
Jugo skoro progesteron dobry to ja trzymam nadal kciuki. Musi być dobrze
Julia czy ja mam juz gratulowac? Kurcze byłoby cudownie gdybyś została mama zgodnie z pierwszym tytułem wątku! Dawaj jutro rano test.
Lux dziś plodzicie bejbi:-) zazdroszcze!
Kruczyca piękny ten komplecik. Uwielbiam takie. A o obrączki się nie martw. Skoro facet się zobowiązał to nie ma innej opcji i będą na czas.