reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka- ale ten twój maz uparty ale chłopy tak maja , może to męska duma sama nie wiem dużo cierpliwości do nie Ci życzę , chociaż wiem ze nie jest Ci łatwo .
Olcia - gratuluje !! Piękna fasolinka tak super wiadomość dzis

Witam sie i miłego dnia

Wczorajsza wizyta u gina była beznadziejna .....pierwszy raz byłam u nie ani mnie nie zbadała , bo stwierdziła ze mialm badanie niedawno i ze nie ona jest ginem moim prowadzącym :-/ i nie przepisała mi cloe ,bo powiedziała ze nie mam u nich w papierach zarejestrowanego monitoringu cyklu i mi nie przepisze .... taka zła jestem , bo mi kolejny miesiąc ucieknie , dopiero mam wizytę na 21.04 dokładnie w 15 dc ....... dzis oczywiście z chorej ciekawości zrobiłam test ow i ciążowy masakra niech wymyśla jeszcze inny test to pewnie tez go zrobię hehe

Ostatnia edycja:
kruczyca: to dobrze, że masz przetestowane jedzenie, bo to jednak ważne. Ja też nie lubię jak na weselach jest tak wszystkiego dużo nawalone :/ Byłam na kilku takich, że porcje tak wielkie, że goście nawet połowy czasem nie jedli :/ Bez sensu :/ Raz, że się marnuje jedzenie a dwa, że płacisz za coś bez sensu. Na pewno ustalicie pyszne menu :D A co do obrączek to w razie czego na cito wam zmniejsza na szybko, czasem to i tego samego dnia można. To już za 10 dni :D

azylek: no hej :) Progesteron robiłam ok. 7 dni po owulacji. Nie no, nie powinnam narzekać, bo to górna granica normy, ale jakoś tak liczyłam na wyższą wartość :D Ja to mam taki dzień dzisiaj, że mam ochotę kupić bilet i polecieć na jakąś egzotyczną wyspę...tak, żeby móc mieć wszystko w nosie przez tydzień, no może dwa ;)

nessi: najedzona? :D

nati: o matko na jakiego lekarza trafiłaś :/ Co za gin :/ Żeby nawet nie zbadać :/ Dobre z tymi testami :D Widze, że dużo z nas lubi je robić :D

Jugosława - pewnie się jej spieszylo i sciemniala ze nie moze ..... gdzie to sloneczko ? Jutro jade do wawy na 4 dni chcialam z m pospacerowac troche pozwiedzac a tu taka pogoda ..... musze dzieciaki do dziadkow spakowac ... wzielam wolne 4 dni i bede odpoczywac

My wróciliśmy ze spacerku , bylismy w biedronce , kupiliśmy pyzy z mięsem boczek i zaraz zrobię bo
zgłodnieliśmy a P po pracy zupą się nie najadł :D
i nogi mnie mega bolą ...

Nessi przepraszam , już poprawione wybacz mi ! :rolleyes2:

Olciaaa w fasolkach wszystko , tylko w głównym jeszcze troszkę Ci brakuje do dopisania :)

azylek kidy następna @ ? :)

2016.jpg

fas.jpg

Załączniki

• 2016.jpg
    2016.jpg
    89,8 KB · Wyświetleń: 218
  • fas.jpg
    fas.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 215
Ostatnia edycja:
reklama