reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nati: to szykuje ci się przyjemny, rodzinny weekend. Myślę, że w trakcie tych 4 dni i słonko będzie, a może i przez cały pobyt :) Macie już jakiś plan na zwiedzanie czy idziecie na żywioł? :)

luska: jak tam mąż się czuje i jego noga?

xbum: smaku narobiłaś i aż przyspieszę sobie kolację :p

Coś mi dzisiaj podwozie szaleje...jakoś tak dziwnie. Niby nie boli ale tak dziwnie jakby ciągnie albo kłuje czasami. Albo bliźniaki albo jelita :D Hahaha

reklama
Jugo hahaha :D a rób jakby nie patrzeć to już po 18-stej :)
Szybo te dni lecą ale może nawet i dobrze ...
Trzymam kciuki by jednak bliźniaki to były :p

Kurczę dziwna sytuacja na telefonie w apce mam tabelke podwójnie to samo , wchodzę na laptopa wszystko ok ...
Jakieś zwidy mam :D

Olcia a fotka piekna;)

Jugoslawa no ja mam tez czasem klucia:/ przedwczoraj po rowerze podrzusze mnie bolalo...a wczoraj przez dluzsza chwile kulo w dole i dzis rano tez...
Zaciskam kciuki&&&&&
Ja niby u siebie widze cien cienia haha ;)[emoji4] albo przebarwienie hihi

W koncu was nadrobilam to nowe forum jest okropne wiesza sie nie mam funkcji polubienia masakra ja chce stare forum
U mnie ok @ juz sie skonczyla wiec czekam na dni plodne jugus trzymam kciuki za ciebie
Ness jak tam
Tynka pogadaj z mezem
I nie pamietam co ktorej mialam pisac

Jugo - plany takie ze jutro przyjedziemy zameldujemy sie w hotelu ' mariot' potem obiadek / spacerek z hotelu okolo 4 km do nowego meczetu ....troche pozwiedzamy chyba ze dostane @ to dupa zbita wroce do hotelu i bede jesc czekolade :-) a piatek i sobota spedzamy na mistrzostwach swiata 'world of tanks ' - gry itd branza mijego m ja robie za fotografa .....wieczorkiem jak pogoda dopisze to spacerki i kolacyjka .... w niedziele wyjazd i powrot w strone kakowa ... bo trzeba do domu wracac i dzieciaki odebrac i szykowac do szkoly/ przedszkola

reklama
Jugo no jelita w podwoziu to raczej nie :) dobry znak nie jest zły :)

Jula ty nie szaleje tam .... pewnie km natrzaskalas i potem boli .....

oj mocno trzymam za was kciuki :) !

Bum ooo jak ja dawno pyz nie jadłam ... matko ze 100 lat ....

a mi forum działa .... nawet nic nie wiem coby nowe było ... choć ja na telefonie siedzę .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry