reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry :) jaa już też na nogaach .

Kurczyca snilas mi się !
Ze tam u Ciebie to domek sobie fasolka robi ;)

Słonko mnie dzis obudziło :) i od paru dni znowu szum w głowie po Bromku :/
Miłego dnia dziewczynki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas też ładnie i słonecznie po obiadku spacer musi być :)

azylek ja po bromergonie się czułam ok a teraz mam bromocorn i jest tak dziwnie [emoji57]

Karola piękny dzidziol :)

Azylek mnie też słonko obudziło bo dzisiaj wyjątkowo cora dopiero wstała bo przeważnie o 6 już na nogach jest :)

Cześć dziewczyny,

u mnie też piękny dzień się zapowiada. Jeszcze nie ma 9, a na termometrze już 13 stopni :D

luska: pracowity dzień cię czeka z sianiem warzywek, ale za to jak będzie przyjemnie jak za jakiś czas będziesz je zbierać :) Powodzenia.

xbum: ja też miałam dzisiaj sen i to taki niezły! Sen o lekkim zabarwieniu erotycznym :D Hahaha

azylek: ten bromek :/ Może słoneczko na niebie przegoni szum, a przynajmniej da radę zapomnieć o nim.

julia: jak tam samopoczucie? Ja to sobie już wkręcam, że jak jajniki mnie bolą to dobrze :D

Ja powoli się zbieram na zakupy. Coś trzeba pomyśleć o obiedzie na dzisiaj i jutro, no i na następny tydzień. Lubię myśleć z wyprzedzeniem, bo potem nie musze się o to martwić.

Udanego dnia.

reklama
Jugoslawa samopoczucie dobre;)
Mowisz ze juz sobie wkrecasz?;) hihi a moze naprawde jest cos na rzeczy?;)
Ja tam nic nie czuje
Ja tez na zakupy musze sie wybrac, tak wlasnie myslalam co dzis na obiad zrobic i jutro ale niemam pomyslu:/
Mam ochote jechac na zakupy dla Meli bo mamy kupon znizkowy na dzial dzieciedzy i chcialam na lato nakupic mlodej ciuchow;)
Wyobraz sobie ze wczoraj mi sie przypomnialo ze od srody mialam brac dupka raz dziennie!!! Wypadlo mi to z glowy...dzis musze leciec wykupic recepte

Luska to pracowity dzien cie czeka;) ale przy tak ladnej pogodzie to czlowiek lubi byc na dworze;)

Do góry