reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Link do: Facebook

maja ogrom wzorow, materialow, to tylko zdjecie pogladowe
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    78 KB · Wyświetleń: 252
Hej dziewczyny nie było mnie wczoraj bo straszy dzień był a w sumie i noc... Wracam dopiero do żywych i dziś pokazał się normalny okres po 27 dniach cyklu w tym 2 dni plamienia czyli standard. We wtorek ide zbadac hormony i może uda się z tymi ogolnymi jak zdarze do lekarza do wtorku się zapisac ;) postaram się was nadrobić ale wątpię czy się uda wiec będę pisać tak od czapy póki nie zalapie o co chodzi ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Co tu tak cichoo ?
Aaa weekend jest zapomniałam :D

Kruczyca co się stało jak można wiedzieć?

Nessi kurcze fajna taka biedrona moja by na niej siedziała :D
Zbieraj sily ma malowanko u mnie tez by sie przydalo sciany popisane , ino kupuje nalepki te na sciane z bajek i przyklejam[emoji14]
A mi glowa pęka ...
Chyba jest ciśnienie ...

hej :). Ja mam dzisiaj chwiejny nastrój jak baba w ciąży :D, płakać mi się chce nawet nie wiem czemu, zaraz potem śmiać ( chyba to stres przed jutrzejszą wizytą). Pierdolca idzie dostać :/ Do tego pogoda do doopy .

julia: niezła jesteś z tym dupkiem :) Ja biorę teraz lutkę dopochowową, bo mi się dupek skończył. Jak ja nie lubię tego aplikować :| No to jak masz kupon zniżnkowy to zakupy będą przyjemnością :D

lux: ty to się narcierpisz z tym żołądkiem. Dosyć często coś cię atakuje. A pogoda i u mnie piękna. Ponoć w całym kraju ma być ślicznie.

azylek: o kurde :/ 800 zł za badania z krwi? A rezonans też masz prywatnie? To chyba też kilka stówek :/ Ja jak miałam taki pulsujący ból w poprzednich dwóch cyklach to miałam owulację :D Na pewno masz powiększone jajniki po stymulacji, może dlatego pulsują. Ja nigdy bromka nie brałam, bo jak lekarz mnie spytał czy chcę lek z działaniem nieporządanym i tani czy drogi, ale bez działań nieporządanych to od razu wzięłam dostinex :D

nessi: dobry pomysł z przerabianiem pokoju :) I dziecko szczęśliwe i wy się czymś takim innym zajmiecie :) Fajną kocyk w gwiazki ma młody. A ta biedronka wymiata! Widziałam w IKEA :D Sama bym sobie kupiła...tylko tak dziwnie jakby 30 latka skakała po mieszkaniu na biedronce :D:D:D Ale może :D

kruczyca: to cię @ wymęczyła :/ Teraz ma sobie iść na co najmniej 40 tygodni :D Akurat dni płodne wypadną w tygodniu ślubu :D hihihi

teczowa: hormony szaleją :D Ja dzisiaj się prawie poryczałam na stacji benzynowej :D Chyba opary mi zaszkodziły, bo na objawy ciążowe na 6 dpo to raczej za wcześnie :D Hyhyhy Powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

Pogoda śliczna, a mi się nic nie chce. Jakieś przesilenie czy co ? Głowa mnie jakoś tak dziwnie boli :/ Chyba ciśnienie.
Aaaaa widziałam dzisiaj na zakupach mamę z trojaczkami :D O kurczę! To dopiero wyzwanie :D

reklama
Do góry