reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jula u immunologa byłam i mam skierowania na rożne badania i z wynikami do niego na 13.05 takze zobaczymy, jak sobie policzyłam to kolo 800 zł za tą krew [emoji15] a gdzie dalej ..
Jugo, Bum zamówiłam juz dostinex, bo nie daje rady jednak. Drastyczne było to przejście na bromka :(
Do tego mojej @ sie cos nie spieszy, wczoraj myslalam ze cos sie rozkręci, bo delikatnie plamilam i cisza. Ale ja zawsze mam 2 dni plamien i potem okres. Odstawiłam juz ovi i dupka jak lekarz kazal i czekam. Tylko dziwnie jakos mnie jajca bola, jakby miały pęknąć, taki głupi pulsujący bol. W zeszłym miesiącu tez tak dziwnie czułam :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mi prl miesza w cyklu, tak on twierdzi, ze za duzo mi skacze. Musze miec rezonans..
A dwa ze jak mam hashimoto to moge miec inne p/c i tu sie bigos zaczyna. Do dupy z ta immunologia ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja zajełam się planowaniem zmiany wyglądu pokoju Szoguna ...w sumie to był pomysł K bym się czymś zajeła :)
Łóżko kupione,docelowo będzie białe,bo my lubimy sami przerabiać. Biurko i krzesło też już jest, oraz biedronka do szaleństw :) Kolor wybrał sam - jasno niebieski. Więc tak pomalujemy ściany. No i coś odpowiedniego na zabawki szukam, bo zostanie w pokoju tylko czerwona komoda, łóżko i biurko a reszta wypadnie.

Piękna pogoda, a ja sił nie mam zupełnie. A jeszcze obiad trzeba zrobić :huh:

Załączniki

• WP_20160402_004.jpg
    WP_20160402_004.jpg
    699,6 KB · Wyświetleń: 68
  • WP_20160402_002.jpg
    WP_20160402_002.jpg
    622 KB · Wyświetleń: 61
Nessi no super , to czekamy na zdjęcia po malowaniu :)
A jaka biedronka do szaleństw?

azylek a może castangus ? :D
Jaa od dzisiaj go nie biorę...

Nessi no super , to czekamy na zdjęcia po malowaniu :)
A jaka biedronka do szaleństw?

azylek a może castangus ? :D
Jaa od dzisiaj go nie biorę...

Tylko mi się malować nie chce :D
Nie mam siły jakoś ... nie wiem czy to hormony czy co ...
Zupełnie jak piłka bez powietrza. Wszystko na raty robię. Jeden pokój posprzątam ... siadam i odpoczywam,... i tak pewnie zleci mi cały dzień.
A biedrona ta: Link do: SAGOSTEN Pokrowiec - - IKEA
On na tym się wyżywa :) Skacze na tym po całym domu, leży na tym, siedzi.

Ja zajełam się planowaniem zmiany wyglądu pokoju Szoguna ...w sumie to był pomysł K bym się czymś zajeła :)
Łóżko kupione,docelowo będzie białe,bo my lubimy sami przerabiać. Biurko i krzesło też już jest, oraz biedronka do szaleństw :) Kolor wybrał sam - jasno niebieski. Więc tak pomalujemy ściany. No i coś odpowiedniego na zabawki szukam, bo zostanie w pokoju tylko czerwona komoda, łóżko i biurko a reszta wypadnie.

Piękna pogoda, a ja sił nie mam zupełnie. A jeszcze obiad trzeba zrobić :huh:
ja juz bym pomysl miala na firanki na te skosne okna, takie roletkowe by pasowaly :-) :)

reklama
Do góry