Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi no super , to czekamy na zdjęcia po malowaniu
A jaka biedronka do szaleństw?
azylek a może castangus ?
Jaa od dzisiaj go nie biorę...
ja juz bym pomysl miala na firanki na te skosne okna, takie roletkowe by pasowalyJa zajełam się planowaniem zmiany wyglądu pokoju Szoguna ...w sumie to był pomysł K bym się czymś zajeła
Łóżko kupione,docelowo będzie białe,bo my lubimy sami przerabiać. Biurko i krzesło też już jest, oraz biedronka do szaleństw Kolor wybrał sam - jasno niebieski. Więc tak pomalujemy ściany. No i coś odpowiedniego na zabawki szukam, bo zostanie w pokoju tylko czerwona komoda, łóżko i biurko a reszta wypadnie.
Piękna pogoda, a ja sił nie mam zupełnie. A jeszcze obiad trzeba zrobić
ja juz bym pomysl miala na firanki na te skosne okna, takie roletkowe by pasowaly
sa, tam gdzie ja zamawialam panie szyja tez takie, zaraz Ci poszukam poczekajA są firanki na skośne okna ?!? Gdzie takowe sa ?!