reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Siemka w koncu was nadrobilam zaczelam od 5 rano a jest 6 bita godzina juz widno ja u mamy jestem m mnie podrzucil rano bedziemy siac warzywa☺ piekny dzien sie zapowiada u mnie wczoraj do 15 lalo o 16 juz wyszlo slonce wiec lajcik

Ostatnia edycja:
Teraz czas na podsumowanie
Karola gratuluje piekna fotka
Azylek odpocznij i wracaj do staran
Tynka ja tez biore minimum a i tak to jest 10 tabletek damy rade tynkus☺
Teczowa czekamy na blizniaki u ciebie jugus tez trzymam kciuki
Bum odstawilas castangus ja biore mastodynon na prl zrobie badania za dwa miesiace czy spadla. Jak tam mala? I jak tam u ciebie?
Ruda a jak tam u ciebie poszalalas
Monis kochana jak tam sie czujesz
Lux przeszlo ci juz?
Kruczyca jak tam stresik juz jest
Anula hop hop?
Pati jak mawiala to moja kolezanka to kolejna @ blizej bobaska dasz rade
Jesli kogos pominelam to przepraszam nadrobie to☺

Ostatnia edycja:
reklama
Wczoraj nie dalam rady was nadrobic tyle napisalyscie ja wczoraj zalatana dermatolog potem nowy lek na astme wziew ale mialam jazdy wczoraj dzis juz jest ok ale odpuscilam inhalator dzis zapowiada sie cudnie

Do góry