reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry :) jaa już też na nogaach .

Kurczyca snilas mi się !
Ze tam u Ciebie to domek sobie fasolka robi ;)

Słonko mnie dzis obudziło :) i od paru dni znowu szum w głowie po Bromku :/
Miłego dnia dziewczynki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas też ładnie i słonecznie po obiadku spacer musi być :)

azylek ja po bromergonie się czułam ok a teraz mam bromocorn i jest tak dziwnie [emoji57]

Karola piękny dzidziol :)

Azylek mnie też słonko obudziło bo dzisiaj wyjątkowo cora dopiero wstała bo przeważnie o 6 już na nogach jest :)

Cześć dziewczyny,

u mnie też piękny dzień się zapowiada. Jeszcze nie ma 9, a na termometrze już 13 stopni :D

luska: pracowity dzień cię czeka z sianiem warzywek, ale za to jak będzie przyjemnie jak za jakiś czas będziesz je zbierać :) Powodzenia.

xbum: ja też miałam dzisiaj sen i to taki niezły! Sen o lekkim zabarwieniu erotycznym :D Hahaha

azylek: ten bromek :/ Może słoneczko na niebie przegoni szum, a przynajmniej da radę zapomnieć o nim.

julia: jak tam samopoczucie? Ja to sobie już wkręcam, że jak jajniki mnie bolą to dobrze :D

Ja powoli się zbieram na zakupy. Coś trzeba pomyśleć o obiedzie na dzisiaj i jutro, no i na następny tydzień. Lubię myśleć z wyprzedzeniem, bo potem nie musze się o to martwić.

Udanego dnia.

reklama
Jugoslawa samopoczucie dobre;)
Mowisz ze juz sobie wkrecasz?;) hihi a moze naprawde jest cos na rzeczy?;)
Ja tam nic nie czuje
Ja tez na zakupy musze sie wybrac, tak wlasnie myslalam co dzis na obiad zrobic i jutro ale niemam pomyslu:/
Mam ochote jechac na zakupy dla Meli bo mamy kupon znizkowy na dzial dzieciedzy i chcialam na lato nakupic mlodej ciuchow;)
Wyobraz sobie ze wczoraj mi sie przypomnialo ze od srody mialam brac dupka raz dziennie!!! Wypadlo mi to z glowy...dzis musze leciec wykupic recepte

Luska to pracowity dzien cie czeka;) ale przy tak ladnej pogodzie to czlowiek lubi byc na dworze;)

Do góry