reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olcia: u ciebie to może być tak, że ta torbiel w jajniku trochę miesza niestety :/ A nie możesz podejść do gina, żeby zobaczył co tam w środku jest? Może zdecyduje się na podanie duphastonu. Skoro tak cię to denerwuje to chyba nie warto tak :( Ale doskonale cię rozumiem, bo ja czasem miałam i dłuższe cykle :/ Ale od kiedy brałam duphaston/luteinę na ich wywołanie to wszystko się ładnie unormowało. Wiadomo, że dużo zależy od konkretnej osoby, ale warto coś z tym zrobić bo to prawie 2 miesiące bez @ :/

azylek: bliźniaki to byłoby to :D Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły :) A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce? :D

kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.

reklama
olcia: u ciebie to może być tak, że ta torbiel w jajniku trochę miesza niestety :/ A nie możesz podejść do gina, żeby zobaczył co tam w środku jest? Może zdecyduje się na podanie duphastonu. Skoro tak cię to denerwuje to chyba nie warto tak :( Ale doskonale cię rozumiem, bo ja czasem miałam i dłuższe cykle :/ Ale od kiedy brałam duphaston/luteinę na ich wywołanie to wszystko się ładnie unormowało. Wiadomo, że dużo zależy od konkretnej osoby, ale warto coś z tym zrobić bo to prawie 2 miesiące bez @ :/

azylek: bliźniaki to byłoby to :D Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły :) A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce? :D

kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.
972771327c59fd31b13866fa4dc581a2.jpg
b97660e3726f5f0e64479396f31163df.jpg
5f00db3fdf8cf7cfdbdff1d4cbee8043.jpg

Jak dla mnie super

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

azylek życzę ci tego :D :)

ja bym chciałą chociaż jedno a szczęśliwie zakończone tak mi się marzyy ...

Bum mamy to samo marzenie. Taka nudna ciąża i zdrowe dzieciatko ... Kij mogę cala ciążę i w szpitalu byleby się udało i później było wszystko dobrze... Eh

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocu ;( ja juz nic nieroumiem . Dzis 37 cd a sluz mam na przemkan od parundni bialy poznik taki przezroczysty (glutowaty) rozciagliwy... Czy mial ktos tak przed okresem . ??

Xoxo

reklama
Kruczyca krem nivea świetne określenie :)

aga nie wiem ja nie poradzę , przezroczysty glutowaty to ten najbardziej płodny ...

Do góry