reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olcia: u ciebie to może być tak, że ta torbiel w jajniku trochę miesza niestety :/ A nie możesz podejść do gina, żeby zobaczył co tam w środku jest? Może zdecyduje się na podanie duphastonu. Skoro tak cię to denerwuje to chyba nie warto tak :( Ale doskonale cię rozumiem, bo ja czasem miałam i dłuższe cykle :/ Ale od kiedy brałam duphaston/luteinę na ich wywołanie to wszystko się ładnie unormowało. Wiadomo, że dużo zależy od konkretnej osoby, ale warto coś z tym zrobić bo to prawie 2 miesiące bez @ :/

azylek: bliźniaki to byłoby to :D Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły :) A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce? :D

kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.

reklama
olcia: u ciebie to może być tak, że ta torbiel w jajniku trochę miesza niestety :/ A nie możesz podejść do gina, żeby zobaczył co tam w środku jest? Może zdecyduje się na podanie duphastonu. Skoro tak cię to denerwuje to chyba nie warto tak :( Ale doskonale cię rozumiem, bo ja czasem miałam i dłuższe cykle :/ Ale od kiedy brałam duphaston/luteinę na ich wywołanie to wszystko się ładnie unormowało. Wiadomo, że dużo zależy od konkretnej osoby, ale warto coś z tym zrobić bo to prawie 2 miesiące bez @ :/

azylek: bliźniaki to byłoby to :D Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły :) A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce? :D

kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.
972771327c59fd31b13866fa4dc581a2.jpg
b97660e3726f5f0e64479396f31163df.jpg
5f00db3fdf8cf7cfdbdff1d4cbee8043.jpg

Jak dla mnie super

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

azylek życzę ci tego :D :)

ja bym chciałą chociaż jedno a szczęśliwie zakończone tak mi się marzyy ...

Bum mamy to samo marzenie. Taka nudna ciąża i zdrowe dzieciatko ... Kij mogę cala ciążę i w szpitalu byleby się udało i później było wszystko dobrze... Eh

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocu ;( ja juz nic nieroumiem . Dzis 37 cd a sluz mam na przemkan od parundni bialy poznik taki przezroczysty (glutowaty) rozciagliwy... Czy mial ktos tak przed okresem . ??

Xoxo

reklama
Kruczyca krem nivea świetne określenie :)

aga nie wiem ja nie poradzę , przezroczysty glutowaty to ten najbardziej płodny ...

Do góry