Jugosława
Fanka BB :)
olcia: u ciebie to może być tak, że ta torbiel w jajniku trochę miesza niestety :/ A nie możesz podejść do gina, żeby zobaczył co tam w środku jest? Może zdecyduje się na podanie duphastonu. Skoro tak cię to denerwuje to chyba nie warto tak Ale doskonale cię rozumiem, bo ja czasem miałam i dłuższe cykle :/ Ale od kiedy brałam duphaston/luteinę na ich wywołanie to wszystko się ładnie unormowało. Wiadomo, że dużo zależy od konkretnej osoby, ale warto coś z tym zrobić bo to prawie 2 miesiące bez @ :/
azylek: bliźniaki to byłoby to Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce?
kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.
azylek: bliźniaki to byłoby to Nie mam wymagań co do płci i jej konfiguracji. Byle donosić i byle się zdrowe urodziły A może teraz faza na bliźniaki będzie u nas na wątku? Ja, anula...a kto dalej w kolejce?
kruczyca: o ciekawe te pakiety ciążowe. Czasem jak się ma te pakiety "abonamenty" miesięczne to wszystkie badania też są w cenie.