reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co tam dziewczyny ???
Zrobiłam test ale taki jak wcześniej mi wyszedł , a teraz zajadam się pomidorową zglodnialam[emoji14]

reklama
Kryczyca nie spóźnione :D
Jeszcze jem , dziękuję :)

Tak mi się nic nie chce , ja w ogóle jak siedzę w domu to nic mi się nie chce tylko bym spała ..

Ale produkujrcie .... ja usiadłam z kawą :| .....

eee ja nie planowałam znosić jaj w tym cyklu .... jednym mogę się podzielić :) ....m mówi ze juz " zbiera armie żołnierzy " mam tylko powiedzieć kiedy .... nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula i twój m dobrze mówi niech tam się żołnierzyki dobrze produkują :)
anula wiem , że ciężko ale może akurat teraz to właściwy moment ;)

Powiem wam że mieszane mam uczucia i nie chce się napalać bo źle to na mnie wpływa porostu .... bo zaraz będę się stresować czy ta owu to już czy nie ....wiecie jak jest

Dokładnie 9 lat temu 31.03 trafiłam na porodówke ,młodzież juz prawie dorosla i kiedy to zlecialo :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
anula to nie myśl o owu a co będzie to będzie :)
Będzie dobrze ..
Nooo to długi poród był bo 1 się urodził tak :) , na pewno twój syn był by odpowiedzialnym bratem :)

Do góry