reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Co tam dziewczyny ???
Zrobiłam test ale taki jak wcześniej mi wyszedł , a teraz zajadam się pomidorową zglodnialam[emoji14]

reklama
Kryczyca nie spóźnione :D
Jeszcze jem , dziękuję :)

Tak mi się nic nie chce , ja w ogóle jak siedzę w domu to nic mi się nie chce tylko bym spała ..

Ale produkujrcie .... ja usiadłam z kawą :| .....

eee ja nie planowałam znosić jaj w tym cyklu .... jednym mogę się podzielić :) ....m mówi ze juz " zbiera armie żołnierzy " mam tylko powiedzieć kiedy .... nie wiem czy się śmiać czy płakać :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula i twój m dobrze mówi niech tam się żołnierzyki dobrze produkują :)
anula wiem , że ciężko ale może akurat teraz to właściwy moment ;)

Powiem wam że mieszane mam uczucia i nie chce się napalać bo źle to na mnie wpływa porostu .... bo zaraz będę się stresować czy ta owu to już czy nie ....wiecie jak jest

Dokładnie 9 lat temu 31.03 trafiłam na porodówke ,młodzież juz prawie dorosla i kiedy to zlecialo :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
anula to nie myśl o owu a co będzie to będzie :)
Będzie dobrze ..
Nooo to długi poród był bo 1 się urodził tak :) , na pewno twój syn był by odpowiedzialnym bratem :)

Do góry