reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula też super wieści :)
Więc jak działacie w tym cyklu ?

Kruczyca a na nfz nie chodzisz do ginka ? Mi na nfz wystawił hormonalne ... pierwszy raz jak robiłam to myślałam ze tylko prywatniee trzeba i też zabulilam 200 zł a miesiąc temu dał mi na nfz normalnie ;)

Lux no szkoda , ale co zrobić ..
Obejrzymy jutro jak prl jak będzie ok to zapytam się o ten monitoring :)

Jugo no też mi się tak wydaje chociasz kuzde często no już jakieś pół roku mi jest nie dobrze w tych okolicach owu i wczoraj było mi źle a potem ta kreska nawet ciemna była...
Dziś już się czuje ok ...
Jak się lepiej czułam mierzylam temp choć wiem , że się powinno od początku cyklu to przez 4dni bylo 36.5 a dziś 36.9 ...

reklama
Tęczowa, biedaku :( wytrzymasz to wszystko i bedzie git! Ja mam jutro immunologa, ciekawe co wymyśli za badania itd, musze sobie pospisywac na kartce historie mojego życia chorobowego ;)
Anula, igła gruba jak ch.. Cała łapa mnie boli i sianiak juz sie robi, ale miałam troche badań.
Moniusia składajcie papiery jak najszybciej, bo te procedury tyle czasu trwają .. :/ przypomnij ile mieliście razy inv ?
A mi tsh skoczyło i musze letrox zwiekszyć. Walnięta ta tarczyca :/ ehh

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

anula: no to piękna owulacja sie zapowiada u ciebie :D Działaj działaj :D Dobrze, że bez problemów ci zestaw przepisze, bo niektórzy lekarze to maja jakieś opory...Faktycznie szkoda cyklu. Bardzo szybko organizm ci się regeneruje - super.

xbum: ja już nie ufam objawom owulacyjnym! Dzisiaj poszłam na wizytę trochę ze zwieszoną głową, bo nie czułam wcale owulacji w tym cyklu, a przecież pękły mi dwa pęcherzyki! Tak wiec objawy często bywają mylące :| Były też cykle co czułam ból jajnika, a owu nie było :/ Najlepiej sobie sprawdzić prg po 7-8 dniach od owu, wtedy można przypuszczać, że była czy nie, albo usg, ale nie zawsze widać ciałko żółte.

azylek: może tarczyca wiosnę poczuła i trochę nią ruszyło :) Oby się uspokoiła i ładnie zareagowała na lek

Nie chodzę na nfz bo nawet jakbym znalazła jakiegoś dobrego to nie bede 3mc czekać. Poza tym nie mam już zaufania do tych nfztowcow i wole zapłacić pójść kiedy chce i mieć załatwione jak trzeba a nie się skradac ;)
Jugo dzięki za informacje, jesteś niezastapiona :*

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Jugo no i takie wieści mi się podobają ! :)

U mnie też ok,gin przyjąl jako pierwsza nawet :) jest plan ... i owu będzie 2 pęcherzyki po 12mm .... dziś 12dc ..... kazał działać,jak się uda mam dzwonić będzie recepta na zestaw jak nie to na genetyczne skiero i zobaczymy co będzie ...mówi ze szkoda teraz cyklu bo jest czysto etc może szybko zaskoczy bo pęcherzyki ładne .... tak w skrócie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kochana kciuki!

Jugi, o popatrz, a u nas cały czas zbywają, że tylko tsh.

moniusia: niektórzy to też łaskę robią, że w ogóle wypiszą skierowanie na cokolwiek :/ Taki system :/

kruczyca: jedna kolejka, żeby dostać się do lekarza (czasem i druga jak ten nie przepisze wszystkiego), druga do laboratorium a trzecia z wynikami :D Można oszaleć :D Jak można sobie skrócić czas to czemu nie :D Czasem są korzystne pakiety na badania różne hormonalne w prywatnych placówkach :) Ale te ceny...potrafią się różnić :/

Jugo trzymam ogromne kciukasy za bliźniaki !! [emoji3][emoji51] endo marzenie ! Piękna hodowla :)
Anula Ty tam tez niezle idziesz, jak burza normalnie. Kolejne bliźniaki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Same dobre wieści dzisiaj super cieszę się ogromnie :*

Tak przez brak @ mam tego dola ... Ją przeważnie nie mam takich cykli po porodzie miałam co 28 a po lyzeczkowanie miała być w lutym 3cia @ i tak się pochrzanilo ... Myślałam że to przez guza tarczycy no ale na USG on się zmniejsza TSH mam 0,79 badania jak widzicie w normie więc już sama nie wiem i to mnie dobija

reklama
W luxmedzie u mnie jest super ciążowy pakiet ciążowy ale wiadomo w pierwszym trymestrze i przed najwięcej badan wiec kosztuje 250zl chyba ale ze wszystkim hiv rozyczkami itp, drugi trymestr ok 50zl i ostatni tez tani. Może się skusimy na ten pakiet jak lekarz zleci podobne lub te które które już są w pakiecie najwyżej będzie kilka badan dodatkowych , ale jak liczylam oplaca się pakiet nawet jak nie wszystko potrzebne ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Do góry