reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula też super wieści :)
Więc jak działacie w tym cyklu ?

Kruczyca a na nfz nie chodzisz do ginka ? Mi na nfz wystawił hormonalne ... pierwszy raz jak robiłam to myślałam ze tylko prywatniee trzeba i też zabulilam 200 zł a miesiąc temu dał mi na nfz normalnie ;)

Lux no szkoda , ale co zrobić ..
Obejrzymy jutro jak prl jak będzie ok to zapytam się o ten monitoring :)

Jugo no też mi się tak wydaje chociasz kuzde często no już jakieś pół roku mi jest nie dobrze w tych okolicach owu i wczoraj było mi źle a potem ta kreska nawet ciemna była...
Dziś już się czuje ok ...
Jak się lepiej czułam mierzylam temp choć wiem , że się powinno od początku cyklu to przez 4dni bylo 36.5 a dziś 36.9 ...

reklama
Tęczowa, biedaku :( wytrzymasz to wszystko i bedzie git! Ja mam jutro immunologa, ciekawe co wymyśli za badania itd, musze sobie pospisywac na kartce historie mojego życia chorobowego ;)
Anula, igła gruba jak ch.. Cała łapa mnie boli i sianiak juz sie robi, ale miałam troche badań.
Moniusia składajcie papiery jak najszybciej, bo te procedury tyle czasu trwają .. :/ przypomnij ile mieliście razy inv ?
A mi tsh skoczyło i musze letrox zwiekszyć. Walnięta ta tarczyca :/ ehh

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

anula: no to piękna owulacja sie zapowiada u ciebie :D Działaj działaj :D Dobrze, że bez problemów ci zestaw przepisze, bo niektórzy lekarze to maja jakieś opory...Faktycznie szkoda cyklu. Bardzo szybko organizm ci się regeneruje - super.

xbum: ja już nie ufam objawom owulacyjnym! Dzisiaj poszłam na wizytę trochę ze zwieszoną głową, bo nie czułam wcale owulacji w tym cyklu, a przecież pękły mi dwa pęcherzyki! Tak wiec objawy często bywają mylące :| Były też cykle co czułam ból jajnika, a owu nie było :/ Najlepiej sobie sprawdzić prg po 7-8 dniach od owu, wtedy można przypuszczać, że była czy nie, albo usg, ale nie zawsze widać ciałko żółte.

azylek: może tarczyca wiosnę poczuła i trochę nią ruszyło :) Oby się uspokoiła i ładnie zareagowała na lek

Nie chodzę na nfz bo nawet jakbym znalazła jakiegoś dobrego to nie bede 3mc czekać. Poza tym nie mam już zaufania do tych nfztowcow i wole zapłacić pójść kiedy chce i mieć załatwione jak trzeba a nie się skradac ;)
Jugo dzięki za informacje, jesteś niezastapiona :*

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Jugo no i takie wieści mi się podobają ! :)

U mnie też ok,gin przyjąl jako pierwsza nawet :) jest plan ... i owu będzie 2 pęcherzyki po 12mm .... dziś 12dc ..... kazał działać,jak się uda mam dzwonić będzie recepta na zestaw jak nie to na genetyczne skiero i zobaczymy co będzie ...mówi ze szkoda teraz cyklu bo jest czysto etc może szybko zaskoczy bo pęcherzyki ładne .... tak w skrócie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kochana kciuki!

Jugi, o popatrz, a u nas cały czas zbywają, że tylko tsh.

moniusia: niektórzy to też łaskę robią, że w ogóle wypiszą skierowanie na cokolwiek :/ Taki system :/

kruczyca: jedna kolejka, żeby dostać się do lekarza (czasem i druga jak ten nie przepisze wszystkiego), druga do laboratorium a trzecia z wynikami :D Można oszaleć :D Jak można sobie skrócić czas to czemu nie :D Czasem są korzystne pakiety na badania różne hormonalne w prywatnych placówkach :) Ale te ceny...potrafią się różnić :/

Jugo trzymam ogromne kciukasy za bliźniaki !! [emoji3][emoji51] endo marzenie ! Piękna hodowla :)
Anula Ty tam tez niezle idziesz, jak burza normalnie. Kolejne bliźniaki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Same dobre wieści dzisiaj super cieszę się ogromnie :*

Tak przez brak @ mam tego dola ... Ją przeważnie nie mam takich cykli po porodzie miałam co 28 a po lyzeczkowanie miała być w lutym 3cia @ i tak się pochrzanilo ... Myślałam że to przez guza tarczycy no ale na USG on się zmniejsza TSH mam 0,79 badania jak widzicie w normie więc już sama nie wiem i to mnie dobija

reklama
W luxmedzie u mnie jest super ciążowy pakiet ciążowy ale wiadomo w pierwszym trymestrze i przed najwięcej badan wiec kosztuje 250zl chyba ale ze wszystkim hiv rozyczkami itp, drugi trymestr ok 50zl i ostatni tez tani. Może się skusimy na ten pakiet jak lekarz zleci podobne lub te które które już są w pakiecie najwyżej będzie kilka badan dodatkowych , ale jak liczylam oplaca się pakiet nawet jak nie wszystko potrzebne ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Do góry