reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati no bo tylko ty mi zostałas w kalendarzyku [emoji4]
Tak dziś upał mega spieklam się i pali haha [emoji23]

Nessi 9 dni u mnie dziś 30dc i od tego się zaczyna oczekiwanie @ kiedy ona będzie czy w 34 , 38 , ostatnia 46 .
Ale czekam dalej , teraz mam brac te CLO.
Choć osobiście ten cykl na mega luzie u mnie jest [emoji6]

Artemida moze się nie pojawi [emoji6]

Zuzkon no w końcu dotarła spoznialska [emoji4]

Ale wiecie co marzy mi sie moje łóżko [emoji104]

NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

Ja po odstawieniu tych tabletek (Harmonet) zrobiłam 6 miesięcy przerwy zanim zaczęłam się starać. I myślę sobie że może to był błąd, może wystarczyłoby odczekać 2 miesiące tylko bo ponoć po odstawieniu tabletek jest łatwiej zajść w ciąże..

No nic, jestem już po owulacji (tak wynika z testów ale dla pewności zrobię progesteron w środę) więc czekamy na @. Oby już nie przyszła...

Zuzkon- no i przyszła w końcu wredna @

Nessi- nowy avatar :-)
Bum- u mnie tez taki upał przyjemnie jest rano i wieczorem
Bum,Nessi, Artemida,Patuniax, Niecierpliwa- trzymam &&&& żeby @ nie przyszła i oczywiscie za resztę tylko nie wiem jakie terminy @ macie .

U mnie dziś zapowiada się mega upał , a ja popołudniu jadę na wieś z całą familią , bede mieć mały dostęp do neta .

Miłego weekendu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi- czaruje , czaruje &&&&mi też by się przydało zmienić avatar , bo tam moja Nadia jak miała pare miesięcy , ale prawie cały czas korzystam z aplikacji muszę usiąść przy kompie i aktualizować dane
Nessi nie mam narazie mocnych objawów ćmi mnie czasami w brzuchu , wczoraj mnie lekko zmuliło i tylko cyce bardziej wrażliwe , wydawało by się że jak biorę duphaston to bedą mega mdłości , a narazie nie
Dziś będzie mega upał jakoś musimy przeżyć , najlepiej to wybrać się nad wodę :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry