reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Acha, dodam jeszcze że przez prawie 5 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, po ich odstawieniu zrobiłam półroczną przerwę zanim zaczęłam się starać o dziecko. I powoli zaczynam zastanawiać się, że może to przez długoletnie branie tych tabletek dzieją się takie rzeczy? Niby mój ginekolog mówi że to nie ma związku i że czasem matce naturze trzeba pomóc ale sama już mam wątpliwości..

reklama
Niecierpliwa ja też brałam tabletki anty przez 8 lat i lekarz też powiedział że mam się nie martwić że mamy działać przez pół roku, a jak nic nie będzie to mój A ma zrobić najpierw badanie nasienia, a jak będzie ok to ja mam się zgłosić do gin na badania, dał mi symfolic żebym wyregulować owu i @

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Acha, dodam jeszcze że przez prawie 5 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, po ich odstawieniu zrobiłam półroczną przerwę zanim zaczęłam się starać o dziecko. I powoli zaczynam zastanawiać się, że może to przez długoletnie branie tych tabletek dzieją się takie rzeczy? Niby mój ginekolog mówi że to nie ma związku i że czasem matce naturze trzeba pomóc ale sama już mam wątpliwości..

Hej.
Bralam ponad 4 lata anty. Moj organizm potrzebowal 3 miesiecy na ogarniecie sie po anty i w 1 cyklu staran (4 miesiac od anty) od razu doszlo do zaplodnienia jajeczka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ta książkę będę mogła nawet napisać , aktualnie weszlismy do domku i trzeba powoli ogarnąć ten syf w pokoju i się troszkę popakowac [emoji6]

Niecierpliwa witaj !
Mam nadzieje ze w 2016 wszystkie zaciazymy ! [emoji4]
Ja aktualnie 7cs i 30dc zapewne zakończony rozczarowaniem...
A co ile masz cykle ?
Po tabletkach organizm musi dojść do siebie więc spokojnie trzeba czekac , ja z corka zaszlam przy 2-3 msc brania anty.

Pozdrawiam Was wszystkie kochane , jeszcze jutro i od nowego tygodnia wracam do Was [emoji8]
Więc tabelka i kalendarzyk będą funkcjonować normalnie [emoji6]

NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

Ja tez brałam anty przez jakiś czas , bo miałam okropne bóle kolan przed @ i pomogło , ale po odstawieniu nie starałam się o dzidzie dopiero pózniej , natomiast moja siostra miała problemy hormonalne wiec brała anty , a pierwszy cykl po odstawieniu zaszła w ciąże bliźniacza :-)
Anty brane pod kontrolą dobrego gina powinny pomagać przy problemach ale wiadomo to hormony i rożnie ogranizm reaguje .

Artemida- to czekamy z tobą do niedzieli &&&&

Bum- ja tez mam nadzieje ze wszystkie zaciążycie w 2016r , podoba mi się twoja notatka pod Lenki suwaczkiem , dzięki :-D

Ale upał miłego wieczoru :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry