reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej! [emoji4] My u rodziców na weekend.
Wczoraj zrobiłam badania + glukoza na czczo. W środę idę do gin na NFZ z wynikami. Jeśli glukoza na czczo będzie ok, to wtedy obciążenie glukozą.
29.08. mam usg genetyczne.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i brzuszki!!! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

No kochana te badania wszystkie są najgorsze :D Ale ten czas leci, byle do przodu :)
A u mnie dziś cały dzień 37,7 C :D wczoraj 37,4 C
Bolą mnie jajca jak na owu - myślę, że to jednak te cholerne przydatki albo owu :D Ale chyba małe szanse bo @ zawsze 28dc przyłazi

reklama
Nessi a no czasem się az smutno robi [emoji57]

Karola tak wypoczeta , ale domu mi bardzo brakowało [emoji14]

A mnie coś prawy jajnik kluje, bardzo go czuje i niedobrze mi ... 31dc , więc co to hmm czyżby zapowiedź @ [emoji55]

Nessi a ktory masz dc 19-20?

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy bejbika [emoji169]

Nessi a no czasem się az smutno robi [emoji57]

Karola tak wypoczeta , ale domu mi bardzo brakowało [emoji14]

A mnie coś prawy jajnik kluje, bardzo go czuje i niedobrze mi ... 31dc , więc co to hmm czyżby zapowiedź @ [emoji55]

Nessi a ktory masz dc 19-20?

Może nie @ ?:) No trzymam kciuki za tym by nie przylazła :)
U mnie 21 dc dopiero

Może nie @ ?:) No trzymam kciuki za tym by nie przylazła :)
U mnie 21 dc dopiero
Ja zawsze mam takie objawy albo na owu , ale na nią to za późno raczej albo @ , ostatnio sobie tak myślałam , że chyba w to , że uda mi się tak szybko zajść szanse są marne [emoji57]

EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]

Ja zawsze mam takie objawy albo na owu , ale na nią to za późno raczej albo @ , ostatnio sobie tak myślałam , że chyba w to , że uda mi się tak szybko zajść szanse są marne [emoji57]

Ja nie mam żadnych objawów na @ :) to trochę wnerwia bo najpierw leci a potem na następny dzień dopiero boli :)

Objawy na @ to ja mam takie przypuszczajace , taki 100% nie mam tak samo , czasem nawet w dzień @ nie czuje , ze ona jest a tu psikus [emoji14]
Całe szczęście nigdy nie mialam nieprzyjemnej sytuacji , że gdzieś w miejscu publicznym przyszła [emoji23]

Tak , tak też potwierdzam .
Ja to po dupku też mialam takie nagłe zjazdy [emoji53]
P to się aż czasem zastanawiał co to za lek [emoji16]

Dziewczyny, coś dziwnego. Przy dzisiejszej kąpieli zauważyłam rozstępy na piersiach... Ostatni raz widziałam takie w okresie dojrzewania kiedy nastąpił spory przyrost wielkości. Teraz znowu widzę znajome "sznurki" czy któraś tak miała przed @??? Nie chce sobie nic wmawiać.. Ale chyba jutro zrobię test z rana nie wytrzymam do niedzieli.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida kciuki za test ! [emoji4]
Oby były ładne II kreseczki [emoji6]

reklama
Dziewczyny, coś dziwnego. Przy dzisiejszej kąpieli zauważyłam rozstępy na piersiach... Ostatni raz widziałam takie w okresie dojrzewania kiedy nastąpił spory przyrost wielkości. Teraz znowu widzę znajome "sznurki" czy któraś tak miała przed @??? Nie chce sobie nic wmawiać.. Ale chyba jutro zrobię test z rana nie wytrzymam do niedzieli.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Wstawaj i testuj ! :D

Do góry