jakie wzielas leki?lux: uspokoiła się trochę @ ale musiałam wziąść tabletki bo inaczej do tej pory by mnie męczyła
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakie wzielas leki?lux: uspokoiła się trochę @ ale musiałam wziąść tabletki bo inaczej do tej pory by mnie męczyła
wzięłam ibuprom sprint najlepiej mi pomagajakie wzielas leki?
ibum i metafen tez sa dobre, mi pomagajawzięłam ibuprom sprint najlepiej mi pomaga
też brałam metafen dobry jestibum i metafen tez sa dobre, mi pomagaja
nie denerwuj się bo to dziecku szkodzi kochanaJa grzecznie czekam w poczekalni. Wiecie jak się zdenerwowalam. Poszłam jeszcze do mojego ośrodka po wyniki i się okazało ze ich nie ma bo labo namieszalo w kodach i muszę jeszcze raz oddać próbkę. A miałam nadzieję ze na wizytę uda mi sie je wziąć A tu kicha...