reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry !

Evee ooo tak u nas też gorąco, byłam z psem i wrócilam cała mokra [emoji274]

Karola ooo ja , nie popijesz [emoji16]
Baw się dobrze [emoji6] [emoji126]

Agnesis ok , w wolnej chwili uzupełnie [emoji6]

U mnie dziś temp się brdzo dzwigla , więc po tej luteinie bankowowo bo 37.3 miałam , jajnik mnie coś ciągnie i jakiś dziwny śluz miałam rano takiego gluta żółtego [emoji53] ten mój organizm się ze mną bawi ...

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

reklama
Nessi dzień dobry [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Nessi dzień dobry [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Witaj mordeczko :* Kciuki za następny cykl :)
Wiem, że ktoś jest w ciąży - więc gratuluję .!!! i chętnie polukam foty z USG :D wybaczta mi dezinformację ale tyle pisałyście, że nie sposób ogarnąć ... chociaż wakacje mam długie :D
eveee !!! jedną ciężarną znalazłam w postach- Gratuluję ! Ktoś jeszcze ?:D
Anusia wracaj i pisz :D
Pra - jak się czujesz ?
Agnesis :D:D fajnie, że tu jesteś ...stary wątek chyba już upadł?:)
Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - &&&&&&&&& Te czekanie jest najgorsiejsze!!!
Gdzie Nati ?!

Nessi , Nati na wakacjach [emoji16]
Ja potrzebuje twoją @ następna kiedy ma być , ale niech nie przychodzi [emoji12]
A u Ciebie jak tam ?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Właściwie na starym wątku nikogo nie ma. Taka kolej rzeczy.

Mi Ciebie też miło widzieć ;)
Jak większość porodziła to nie ma się co i dziwić :D
Nessi , Nati na wakacjach [emoji16]
Ja potrzebuje twoją @ następna kiedy ma być , ale niech nie przychodzi [emoji12]
A u Ciebie jak tam ?
@ przylezie 16.07 :D i przylezie na 100 % bo my w płodne nic a nic :D teraz po płodnych poszalejemy :D:D czasem trzeba na opak robić :D
My luzik ... młody ma wakacje, ja mam wakacje ... i jedyne co Nas wnerwia to gąsienice ćmy na moim pięknym iglaku :D Ale spoko ... wytępimy :)
A Wy kiedy na wakacje wybywacie ? Mecze zapewne oglądały?:D
U mnie w planach była Kreta ale teraz to już sama nie wiem ... wolę Arktykę :D albo lodówkę w te upały :D Pewnie wygrają te Alpy ...

reklama
Nessi a zawsze owu się może przesunąć [emoji14]
My jeszcze 28 lipca dopiero jedziemy [emoji6]
Mecz musiał być przecież obowiązkowo [emoji16]
A kiedy macie zamiar jechać?

Agnesis a ty gdzieś wyjezdzasz?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry