reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My byliśmy na spacerku i akurat weszlismy , cale szczęście zdazylismy bo zaczęło padać i grzmi ! [emoji298][emoji299]

Więc teraz trzeba jakaś kolacje zrobić [emoji4]

Agnesis a jak twoja @ łagodna?

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

A właśnie wyjątkowo łagodna i nic mnie praktycznie nie boli. Oby tak zostało, bo mam w planie 3tony prasowania :D

Ciekawe czy Twoja @ przyjdzie. Kiedy odstawiasz lutke?

reklama
My byliśmy na spacerku i akurat weszlismy , cale szczęście zdazylismy bo zaczęło padać i grzmi ! [emoji298][emoji299]

Więc teraz trzeba jakaś kolacje zrobić [emoji4]

Agnesis a jak twoja @ łagodna?

KAROLA 5.07 - połówkowe
A u Ciebie nadal @ brak? :-)

Dzisiaj musiałam się zdrzemnąć po południu. Tak mi się spać chciało, że szok. Z Lilą w ciąży też ciągle spałam... :-)

Agnesis ooo podziwiam z prasowaniem , ja nie lubię [emoji16]
Jutro na wieczór odstawiam lutke i czekam na @ [emoji6]

Evee tak brak , ale przyjdzie zapewne po odstawieniu luteiny.
Ja w ciąży też ciągle spalam a po ciąży mi chyba tak zostało bo uwielbiam spać [emoji3]

Kruczyca u nas ładnie pada , trochę powietrza jest [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Eveee niee wiem , może jak będę w tygodniu przechodzić koło apteki lub rossmanna a @ nie będzie to kupie [emoji13] ale dostane , dostane [emoji6]
Wyśle ci troszkę deszczyku [emoji299]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Xbumx ją tam nadal trzymam kciuki :D

U nas też leje od godziny 14[emoji14]a ja wstalam rano posiedzialam chwilę i zaraz głowa zaczęła bolec także wzielam tabletke i do 13 pospalam :D

Eve beta super przyrasta może dwie fasolki pod sercem nosisz :D

Mnie Gabryś coraz mocniej kopię a wypycha się tak że aż boli ale dobrze niech kopię i figluje ile wlezie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka zazdraszczam kopniaczkow , niesamowite uczucie [emoji169]
Kciuki możesz trzymać mocno, ale ja wątpie , ze może być ciąża..

Idę spać laseczki , znów brzuch mnie na @ napierdziela [emoji53]
Dobranoc [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Ostatnia edycja:
Xbumx ją tam nadal trzymam kciuki :D

U nas też leje od godziny 14[emoji14]a ja wstalam rano posiedzialam chwilę i zaraz głowa zaczęła bolec także wzielam tabletke i do 13 pospalam :D

Eve beta super przyrasta może dwie fasolki pod sercem nosisz :D

Mnie Gabryś coraz mocniej kopię a wypycha się tak że aż boli ale dobrze niech kopię i figluje ile wlezie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale byłoby super, gdyby były bliźniaki. [emoji7][emoji173][emoji123]

reklama
Oj się pochwaliłam za szybko :( zaczyna się, wzięłam nospe forte i leżę, o obfitości już nie wspomnę, a cycki chyba odpadną :/ szarpie mnie na wymioty. Masakra jakaś.

Do góry