reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula tule cie mocno ! [emoji8]
Mam nadzieję , ze z czasem doczekasz sie dzieciątka a ciąża będzie przebiegać spokojnie...
Tęskno za tobą jak i Tynka , ale pamiętaj ze wątek będzie zawsze dla Ciebie otwarty [emoji8]
Jak będziesz chciała się wyzalic lub coś pisz śmiało !

Agnesis no mnie brzuch tak raz na @ raz spokój i tak w kółko ...
Trzeba sie położyć spać i czekać co przyniesie następny dzień [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

reklama
Anula tule cie mocno ! [emoji8]
Mam nadzieję , ze z czasem doczekasz sie dzieciątka a ciąża będzie przebiegać spokojnie...
Tęskno za tobą jak i Tynka , ale pamiętaj ze wątek będzie zawsze dla Ciebie otwarty [emoji8]
Jak będziesz chciała się wyzalic lub coś pisz śmiało !

Agnesis no mnie brzuch tak raz na @ raz spokój i tak w kółko ...
Trzeba sie położyć spać i czekać co przyniesie następny dzień [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe
nie nie ... ja za ciebie trzymam kciuki i za dziewczyny starające się ... ja juz mam dziecko i zdaje się na tym koniec ..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula może zdarzy sie coś niespodziewanie , teraz nie chcesz odpuszczasz starania i może coś się wydarzy kiedyś , nie mówię , że juz , ale jakby nadeszła ta chwila u Was mam nadzieję , że będzie to ta szczęśliwa już do końca [emoji8]
Ja kciukami nie pogardze , trzymaj mocno , mam nadzieję , ze sie drugie babla za niedługo doczekam , a na razie blizej mi raczej do odpoczecia trochę na wakacjach [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Anula może zdarzy sie coś niespodziewanie , teraz nie chcesz odpuszczasz starania i może coś się wydarzy kiedyś , nie mówię , że juz , ale jakby nadeszła ta chwila u Was mam nadzieję , że będzie to ta szczęśliwa już do końca [emoji8]
Ja kciukami nie pogardze , trzymaj mocno , mam nadzieję , ze sie drugie babla za niedługo doczekam , a na razie blizej mi raczej do odpoczecia trochę na wakacjach [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe
Zmieniam teraz priorytety .... a za was trzymam kciuki i czasem obiecuje tu wpadać po świeże newsy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula no wpadaj , wpadaj otwarte drzwi są zawsze [emoji6] [emoji543]

Ja idę się kąpać i w wyrko , wiec jak coś życzę już spokojnej nocy [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Evee masz betke ?
emoji14.png

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak! :) 171,1. Chyba dobrze, co? :)

Eveee piękna !!! [emoji171]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Karola to udanej zabawy :)

Mnie właśnie odwiedziła @ :)
Bum możesz mnie dopisać do tabelki wyślę Ci dane na priv ;)

Do góry