reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi a zawsze owu się może przesunąć [emoji14]
My jeszcze 28 lipca dopiero jedziemy [emoji6]
Mecz musiał być przecież obowiązkowo [emoji16]
A kiedy macie zamiar jechać?

Agnesis a ty gdzieś wyjezdzasz?

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

W tym roku synuś jedzie sam z ciotkami na wakacje, a my się relaksujemy i plodzimy rodzeństwo :D haha
Poza tym czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy się zbierzemy gdzieś razem ;)

reklama
Agnesis no duży chłopak to może jechać sam bez rodziców , ja mojej bym jeszcze nigdzie nie dala samej , choć czasem na noc u szwagierki zostaje [emoji4]

Co taam reszta dziewczyn , plany weekendowe macie ? [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Witajcie dziewczyny
Ja właśnie jestem nad jeziorkiem i piję Karmi, w domu nie dało się wytrzymać więc z moim pojechałam nad Jeziorko, a później grill u przyszłych teściów
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia zazdroszcze jeziorka !
My dusimy się w domu , z małą wyjde tak koło 18 , teraz tak słońce grzeje , ze wole nie ryzykować , a mala pluska się w nadmuchanym basenie w domu [emoji16]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum współczuję Ci siedzieć w taki upał w domu [emoji8]
Chcę już żeby ten cholerny @ już sobie poszedł, od rana tak mnie boli brzuch że już wymiotowałam. Mój powiedział że jestem w ciąży jak na mdłości mnie bierze.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia ja przed @ czasem tak miewalam , ze zle się strasznie czulam i wymiotowalam ale po ciąży z małą mi przeszło... [emoji6]
Niech szybko ucieka , by się można staraniami zając [emoji4]

Kruczyca a ty w domku odpoczywasz ? Mi na apke przychodzily powiadomienia na początku , teraz nic nie dostaje też ...

KAROLA 5.07 - połówkowe

My na razie w domu. Mąż sprzątał piwnicę, ja ogarnęłam mieszkanie i obiad. Wieczorem wyjdziemy z Lilą na spacer. Pojeździ sobie na rowerze. :-)

reklama
My byliśmy na spacerku i akurat weszlismy , cale szczęście zdazylismy bo zaczęło padać i grzmi ! [emoji298][emoji299]

Więc teraz trzeba jakaś kolacje zrobić [emoji4]

Agnesis a jak twoja @ łagodna?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry