reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola u mnie też zawsze było problemy z płcią i gin mi w 20tc dopochwowke zrobił i wszystko było widać elegancko [emoji16]
Przed polowkowymi duzo słodkiego przedwizyta to maluch będzie wywijac i moze się ujawni [emoji12]
To teraz wypoczywajcie [emoji8]

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Miałam dziś coś dziwnego. Przez cały dzień nie plamilam, dopiero niedawno jeden incydent, ale oprócz kolorowego sluzu wypadło mi coś bialego, takie malutkie kawałeczki jakby mięska z kurczaka, dosłownie trzy takie na 0,5cm i kilka mniejszych skrawków. Cóż to było nie wiem :confused:

Karola super że z dzidzia wszystko ok, a płeć pewnie na polowkowych zobaczysz :)

Bum ja po luteinie też się źle czułam. Tzn mdłości, zmęczenie... życzę ciąży :D

Agnesis jeju co to może być ! [emoji33]
Moze zadz do gin.. A może jakaś infekcje masz czy cos , kurcze nie mam pojęcia [emoji53]
Druga chce chyba z winem przyjechać na pocieszenie [emoji485]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Wino mogę Ci przywieźć, ale ja nie pije :p
Po wczorajszym winie czuję się jakby miał mi żołądek wypaść, ciągle mi pod gardło podchodzi ;) wypiłam już ze 3 litry wody, ale teraz kupiłam cole i dopiero czuję trochę ulgę ;)

No i zapomniałam Wam pokazać. Kupiliśmy na dobry początek[emoji1]
uploadfromtaptalk1467398431056.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1467398431056.jpg
    uploadfromtaptalk1467398431056.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 178
Agnesis a tak to nie ma ze nie pijesz [emoji16]
Cola jest dobra na wszystko [emoji6]
A jak sytuacja u Ciebie ?

Karola no piękne ubranko , takie to malusie [emoji171]
Wydaje mi się , ze bedzie siusiak [emoji16]

Dziewczyny coś dopisać do kalendarzyka zmienić coś w tabelce?

Julia , Nessi co u Was ? [emoji4]
Anula , Tynka , Jugo [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

No troszkę nam się kalendarzyk skrócił [emoji23]

Ciekawe jak od evee beta , ale zanim ona wróci z teatru moze bede spac [emoji3]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

Agnesis a tak to nie ma ze nie pijesz [emoji16]
Cola jest dobra na wszystko [emoji6]
A jak sytuacja u Ciebie ?

Karola no piękne ubranko , takie to malusie [emoji171]
Wydaje mi się , ze bedzie siusiak [emoji16]

Dziewczyny coś dopisać do kalendarzyka zmienić coś w tabelce?

Julia , Nessi co u Was ? [emoji4]
Anula , Tynka , Jugo [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

U mnie taka cisza przed burza chyba :D rano trochę mnie piersi bolały, ale przeszło w ciągu dnia, teraz tylko swędzą ;) brzuch raczej nie boli, a nawet jeśli to jest to tak delikatny dyskomfort że go nie zauważam. Padam na twarz, bo mało spałam :)

reklama
Bum żyje jeszcze ...ale siedzę w chaszczach .... daleko mi do staran i nie czuje klimatu
...

Gratuluję kresek i pozytywnych bet .... wszystkich pozytywnych wieści z wizyt .... a w tych smutnych łącze się w bólu bo doskonale wiem co czujecie ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry