reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nati: ale masz pyszny obiadek! I to mąż zrobił! Smacznego :)

xbum: bo to tak jest, że zwykle przy pierwszej ciąży nie ma się żadnych wymagań co do płci, a potem już są pewne marzenia :)

tęczowa: ooo pierogi! Mniam :D I że ci się chciało robić :D Po drzemce sił nabrałaś :D

reklama
hej. Wstałam dzisiaj przed 8, ale zjadłam sniadanie, wzięłam leki i zasnęłam :D obudziłam się przed 12! naszło mnie na pierogi z serem na słodko więc zrobiłam i leżakuję :D a co u Was? jakie plany weekendowe?
co do bliźniaków my chcemy, bo to by było spełnienie naszych marzeń. Nie zdecydujemy się już więcej na dzieci więc to jedyna szansa :D ( zawsze chcieliśmy 3 dzieci, ale ze względu na moją chorobę, problemy z ciążami nie możemy sobie pozwolić)
ja jutro do pracy a potem sprzatanie, pranie a wieczorem wypad na miasto i kebsy na kolacje miami

Nati jedz obiadek , wypij kawke i drzemnij się :)

tęczowa pierogi z serem mniam !
Kupioone czy robione ? :)
Tak czy siak bym zjadła :D
Plany na weekend jeszcze nie wiem , u nas i tak weekend tylko dzisiaj i jutro a w niedzielę P do pracy a dziś się nigdzie nie ruszamy bo brzydka pogoda :)

tęczowa: ja jeszcze nie mam konkretnych planów na weekend. Na pewno jakieś zakupy, bo w lodówce się jakoś pustawo zrobiło. Sprzątanie, przydałoby się okna w końcu umyć, bo na święta nie wyszło :D

teczowa doczytałam ze sama robiłaś :) super ja pierogivtylko z kapustą i miesem umie robić z serem nie [emoji57]

Lux po prostu mam dość łykania garści wspomagaczy codziennie od prawie roku. Jakoś mi one w zajście w ciążę nie pomocy więc robię przerwe:-) jak się mężowi badania poprawia i będzie realna szansa na dziecko to znowu zacznę. Teraz robię sobie wakacje od ciągłego myślenia o ciąży.
Kwas foliowy zostawiam bo dzięki niemu nie mam anemii. Bromergon wolę brać żebym jakiegoś wyrzutu prolaktyny nie miała.

Bum jakoś tak mnie naszło że od roku całe nasze życie kręci się wokół dziecka i chyba czas trochę odpocząć. Badania nasienia to był kubeł zimnej wody na moją głowę i chyba czas lekko się ogarnąć. Mąż oczywiście wszystko grzecznie łyka ale ja na nim presji nie wywieram, po prostu sam tego chce.
Karola trzymam kciuki za wizytę.
Tęczowa a może będą bliźniaki kto to wie:-)

Lux po prostu mam dość łykania garści wspomagaczy codziennie od prawie roku. Jakoś mi one w zajście w ciążę nie pomocy więc robię przerwe:-) jak się mężowi badania poprawia i będzie realna szansa na dziecko to znowu zacznę. Teraz robię sobie wakacje od ciągłego myślenia o ciąży.
Kwas foliowy zostawiam bo dzięki niemu nie mam anemii. Bromergon wolę brać żebym jakiegoś wyrzutu prolaktyny nie miała.

Bum jakoś tak mnie naszło że od roku całe nasze życie kręci się wokół dziecka i chyba czas trochę odpocząć. Badania nasienia to był kubeł zimnej wody na moją głowę i chyba czas lekko się ogarnąć. Mąż oczywiście wszystko grzecznie łyka ale ja na nim presji nie wywieram, po prostu sam tego chce.
Karola trzymam kciuki za wizytę.
Tęczowa a może będą bliźniaki kto to wie:-)
i masz racje, ile mozna a taki odpoczynek duzo da, jestes silna babka i dasz rade, kto jak nie Ty!

reklama
Do góry