reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis a może to jakieś zagniezdzenie ? [emoji12]

Karolaa u nas też na chłopczyka ma być Marcel jak kiedyś będzie , w ciąży z Lena tak sobie do 20tc mówiłam Marcelku a tu się okazało pippka [emoji16]

LUSIA 30.06 - IUI [emoji169] [emoji777]
OLECZKA 30.06 - połówkowe [emoji777]
EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Agnesis a może to jakieś zagniezdzenie ? [emoji12]

Karolaa u nas też na chłopczyka ma być Marcel jak kiedyś będzie , w ciąży z Lena tak sobie do 20tc mówiłam Marcelku a tu się okazało pippka [emoji16]

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

O nie, nie nakręcaj mnie ;)

Agnesis no to tak bardziej tego raczej [emoji13] dziwne jak ucichlo .

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Agnesis no to tak bardziej tego raczej [emoji13] dziwne jak ucichlo .

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Nie wierzę żeby to mogło być to. Przy zagnieżdżeniu temp też by spadła :) Się okaże kiedy będzie @ :)

edit: Bum a jak Twoja beta? Bo jestem przekonana, że dziś coś tam będzie :)

Ostatnia edycja:
Zaliczylam drzemke , ale u mnie ujemnie [emoji20]
U mnie tez meczyk z piwkiem będzie..
A @ nieźle zabłądziła...

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Ostatnia edycja:
Bum, przykro mi...

Kochane, wyluzujcie troszkę. Wiem, że łatwo powiedzieć :D Ale nigdy nie ma jasnych objawów, nie każda ma spadek na zagnieżdżenie, nie każda plami albo nie... :)

Ja ten cykl totalnie spisałam na straty, bo któż by pomyślał, że 3 serduszka wystarczą do zajścia. :p Niech ktoś to powie staraczce! :p :D Jednak odpuściłam, chociaż na początku byłam bardzo zła na męża, że tak mało było starań w tym cyklu i miło jestem zaskoczona. Nawet mąż mi powiedział, że nie ma co się napalać i jest! :)

Evee ale to nie chodzi ogólnie o to , że sie niee udało , choc jest smutno bardzo ..
Ino o to , ze mam te dlugie cykle , czlowiek na tym wysiada najbardziej , ja juz nie mam czasem sily czekać na @ kiedy ona będzie ... masz regularny wiesz kiedy sie spodziewac jej i pyk przychodzi a u mnie nic nie wiadomo i czekasz jak na zbawienie , a wkurzam sie bardzo bo juz jest 42 dzień a nigdy tak nie było ...

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Evee ale to nie chodzi ogólnie o to , że sie niee udało , choc jest smutno bardzo ..
Ino o to , ze mam te dlugie cykle , czlowiek na tym wysiada najbardziej , ja juz nie mam czasem sily czekać na @ kiedy ona będzie ... masz regularny wiesz kiedy sie spodziewac jej i pyk przychodzi a u mnie nic nie wiadomo i czekasz jak na zbawienie , a wkurzam sie bardzo bo juz jest 42 dzień a nigdy tak nie było ...

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Ja mam cykle 27-35 dni, więc też wiele razy miałam już nadzieję. .. :-)

Mój test sprzed chwili... :-)
1467298906-1d1mld.jpeg

reklama
Eveee test super , gratuluje raz jeszcze [emoji6]
A cykle lepiej takie niż od 35 w górę ..

Dziewczyny a ta lutke na wywolanie @ biorę od wczoraj rano 8 na wieczór , więc muszę brać 5 dni czy mogę 3 i
przerwać?

EVEEE 1.07 - beta hcg
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry