reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wyluzowana jestem :p
Na rękę mi jest, że nie jestem w ciąży, po pierwsze dlatego, że nie mogłabym pójść na zwolnienie do sierpnia, bo nie będzie kierownictwa, a wtedy nie ma że boli. Po drugie dlatego że marcowka już jestem, wolałabym urodzić w maju :D heh
W każdej wadzie trzeba znaleźć zalety ;)

Bum szkoda, że cykle takie popieprzone :/

reklama
Agnesis no właśnie to jest najgorsze te czekanie , serio świra idzie dostać [emoji17]

Paraplu no moze się jeszcze rozkreci ... Ja jak sie oczyscilam to potem bolal ale mniej.

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Xbumx bym na twoim miejscu uzbroila się w cierpliwość 31 miałas owu więc to jest za wcześnie na bete pamiętasz jak było u mnie 25lutego zaszlam w ciążę a 7 marca robiłam bete i nie wykazało ciąży ... nie chce żebyś się ludzila ale trzeba czekać póki nie ma @ to jest nadzieja

Kurcze aplikacja mi się psuje i muszę pisać normalnie a nie wygodnie tak :/

Dziękuje dziewczyny :)

Luska a może ty jesteś tym 1% któremu się uda za pierwszym razem :))

Xbumx bym na twoim miejscu uzbroila się w cierpliwość 31 miałas owu więc to jest za wcześnie na bete pamiętasz jak było u mnie 25lutego zaszlam w ciążę a 7 marca robiłam bete i nie wykazało ciąży a ostatnia @ była 24stycznie więc patrz jaki miałam długi cykl ... nie chce żebyś się ludzila ale trzeba czekać póki nie ma @ to jest nadzieja

Kurcze aplikacja mi się psuje i muszę pisać normalnie a nie wygodnie tak :/

Dziękuje dziewczyny :)

Luska a może ty jesteś tym 1% któremu się uda za pierwszym razem :))

Oleczka w ogóle podupczylam z tymi dniami zaraz ci cos wstawie.

Paraplu może oczyszczasz sie dalej kochana , ja na drugi dzień tez mialam skrzepy dalej , ape ja lezalam w szpitalu 3 dni.

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Ciul, ze boli. Po prostu nie widzialam czy to normalne czy nie i czy powinnam zadzwonic do poloznej. No jesli normalne to wzielam przeciwbolowe i czekam az zadzialaja.
Mam nadzieje, ze z kazdym dniem bedzie lepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry