reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka ja na tym kalendarzyku coś tam miałam podupczone.
25dc pęcherzyk miał 1.9 cm , 28dc w nocy czulam pulsowanie jajnika ( moze juz pękal ten pęcherzyk ) ale wyczytalam na necie , ze takie pulsowanie wychodzi nawet na dwa dni przed owulacją [emoji53]
A na monitoringu byłam 32dc i nie było tego pęcherzyka więc , tak na prawdę jak do owu by doszło 31dc , to dzisiaj jest 11dpo , no ale tak jak pisalam myśle , ze 28 byla bo zas ten bol...
No i nie wiem swiruje , duzo mysle o tym i kabinuje bo nie zdążyło mi się żebym miała powyżej 40 dni max miałam 38.
Jest nadzieja jest , ale wydaje mi siee , ze beta by musiala juz wyjść.
Krzyzyczki to tam gdzies owu musiala być [emoji13]
1467305471962.jpg

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467305471962.jpg
    1467305471962.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 236
reklama
Bum skrzepy nadal mam. Nie duzo ale ciagle sa.

Bum przepraszam ale srednio teraz pamietam co lekarz mowil w kwestii Twoich cykli. Mozesz mi przypomniec? Kiedy masz kolejna wizyte?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sorry dziewczyny za żale , ale to chyba pierwsze moje , wiec wybaczcie [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Paraplu oczyszczasz się i to dlatego tak , tule [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bym edytowalam swojego wczesniejszego posta ale nie wiem czy widzialas.

Ostatnio Wasze sprawy wlatywaly mi jednym uchem i wylatywaly drugim, wybaczcie :( mozesz mi przypomniec co mowil Twoj lekarz w sprawie cykli i jakie macie plany?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu od stycznia do kwietnia to strata czasu , mialam regulowany cykl luteina ale nic nie działało , wszystkie wyniki w normlanie byłam u endokrynologa i wszystko ok , stwierdził ze potrzebny monitoring , zeby sprawdzic co i jak.
No i od maja zaczelam chodzić , pęcherzyki rosną późno , ale rosną i pękają , no od następnego cyklu mam brać CLO na wyregulowanie cyklu , bo pęcherzyki zaczną szybciej rosnąc , ale musimy sie z tym CLO wstrzymać do sierpnia bo w lipcu wyjezdzamy i nie dam rady chodzić na monit.
No ale jeszcze tego cyklu zakonczyc nie umie..

KAROLA 5.07 - połówkowe

Oleczka dzięki za wsparcie , tak czy siak jeszcze @ nie dostane bo lutke biorę [emoji48]

A mam pytanie jeszcze jeżeli nie dochodzi do zapłodnienie (nie zagnieżdżenia ) to wtedy przychodzi wcześniej ? [emoji52]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum u mnie po odstawieniu lutki biore ja 10 dni okres pojawia sie po 3 dniach od odstawienia to zalezy od organizmu u mnie jest tak a u kogos moze byc inaczej

reklama
Dziewczyny wyświetla mi się u nas test ciążowy pozytywny czyj to ? :D

Xbumx tu Ci nie odpowiem bo nie wiem a przy lutce możesz dostać podszczas brania albo po odstawieniu albo dostać plamienia tak jak u mnie i to raczej by na ciążę wskazywało heh :D i tego życzę
Edit już wiem kogoo evee :D gratki kiedy plabujesz wizytę ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry