reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka ja na tym kalendarzyku coś tam miałam podupczone.
25dc pęcherzyk miał 1.9 cm , 28dc w nocy czulam pulsowanie jajnika ( moze juz pękal ten pęcherzyk ) ale wyczytalam na necie , ze takie pulsowanie wychodzi nawet na dwa dni przed owulacją [emoji53]
A na monitoringu byłam 32dc i nie było tego pęcherzyka więc , tak na prawdę jak do owu by doszło 31dc , to dzisiaj jest 11dpo , no ale tak jak pisalam myśle , ze 28 byla bo zas ten bol...
No i nie wiem swiruje , duzo mysle o tym i kabinuje bo nie zdążyło mi się żebym miała powyżej 40 dni max miałam 38.
Jest nadzieja jest , ale wydaje mi siee , ze beta by musiala juz wyjść.
Krzyzyczki to tam gdzies owu musiala być [emoji13]
1467305471962.jpg

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467305471962.jpg
    1467305471962.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 239
reklama
Bum skrzepy nadal mam. Nie duzo ale ciagle sa.

Bum przepraszam ale srednio teraz pamietam co lekarz mowil w kwestii Twoich cykli. Mozesz mi przypomniec? Kiedy masz kolejna wizyte?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sorry dziewczyny za żale , ale to chyba pierwsze moje , wiec wybaczcie [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Paraplu oczyszczasz się i to dlatego tak , tule [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bym edytowalam swojego wczesniejszego posta ale nie wiem czy widzialas.

Ostatnio Wasze sprawy wlatywaly mi jednym uchem i wylatywaly drugim, wybaczcie :( mozesz mi przypomniec co mowil Twoj lekarz w sprawie cykli i jakie macie plany?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu od stycznia do kwietnia to strata czasu , mialam regulowany cykl luteina ale nic nie działało , wszystkie wyniki w normlanie byłam u endokrynologa i wszystko ok , stwierdził ze potrzebny monitoring , zeby sprawdzic co i jak.
No i od maja zaczelam chodzić , pęcherzyki rosną późno , ale rosną i pękają , no od następnego cyklu mam brać CLO na wyregulowanie cyklu , bo pęcherzyki zaczną szybciej rosnąc , ale musimy sie z tym CLO wstrzymać do sierpnia bo w lipcu wyjezdzamy i nie dam rady chodzić na monit.
No ale jeszcze tego cyklu zakonczyc nie umie..

KAROLA 5.07 - połówkowe

Oleczka dzięki za wsparcie , tak czy siak jeszcze @ nie dostane bo lutke biorę [emoji48]

A mam pytanie jeszcze jeżeli nie dochodzi do zapłodnienie (nie zagnieżdżenia ) to wtedy przychodzi wcześniej ? [emoji52]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum u mnie po odstawieniu lutki biore ja 10 dni okres pojawia sie po 3 dniach od odstawienia to zalezy od organizmu u mnie jest tak a u kogos moze byc inaczej

reklama
Dziewczyny wyświetla mi się u nas test ciążowy pozytywny czyj to ? :D

Xbumx tu Ci nie odpowiem bo nie wiem a przy lutce możesz dostać podszczas brania albo po odstawieniu albo dostać plamienia tak jak u mnie i to raczej by na ciążę wskazywało heh :D i tego życzę
Edit już wiem kogoo evee :D gratki kiedy plabujesz wizytę ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry