reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ja was podczytuje ale nic nie pisze bo w pracy jestem. Weny brak bo i na ciążę się nie zanosi narazie...wczoraj się wkurzylam i przestałam brać witaminy. Tylko bromergon biorę i kwas foliowy. Za was trzymam kciuki. Oj wysyp bliźniaków się zapowiada. U witam nowe przyszłe mamusie.

reklama
Hej ja was podczytuje ale nic nie pisze bo w pracy jestem. Weny brak bo i na ciążę się nie zanosi narazie...wczoraj się wkurzylam i przestałam brać witaminy. Tylko bromergon biorę i kwas foliowy. Za was trzymam kciuki. Oj wysyp bliźniaków się zapowiada. U witam nowe przyszłe mamusie.
dlaczego przestalas lykac witaminki? i nie smutaj sie tu!

tynka: dobrze, że zostałaś przy bromegronie i kwasie, bo one ważne :) U mnie też są takie momenty, że mam ochotę wszystko rzucić, odciąć się i mieć w nosie. Takie sytuacje są potrzebne, bo oczyszczają. Ostatnio to nawet sobie myślę, że dopóki nie wyczerpałam wszystkich możliwości to jest na tyle dobrze, że można dalej wierzyć, że się uda :) Spokojnej pracy.

karola: trzymaj się tam dzielnie :) Zobacz jak szybko zleciało, już prawie 16.

xbum: jak tam prl? Już prawie 16 :) Może wrzucą wcześniej trochę?

Jugo taaa babiniec to ona ma , a moja kuzynka 6 dziewczyn nie blizniaki ale wszystkie dziewczyny jej się udały :D
Ja to bym chciała bracisszka dla Lenki i koniec :D a tak na prawde wazne , zeby bylo zdrowe dokladnie nie liczy sie plec choc pomarzyc mozna ;)

Patrycja dokładnie wazne zeby bylo zdrowe :) , choć ja mam córkę więc może brata by się teraz udało , ale wiesz nie ważne co by się tylko udało i ciąża była donoszona bez komplikacji .

Lux będzie już nie długo będzie bobasek czuje too :)

Tynka co się stało czemu się wkurzylas? ..

Kruczyca a ty co tak cichutko dziś ? Byłaś ty w ogóle dzisiaj ..

Ja po drzemce myslalam , ze wyniki już będą a nie ma jeszcze.

Czesc witam sie po pracy , nie mam sily ale widze ze tu chyba wszystkie meteopatki :-) tsk piszecie o tym jedzonku ze ja teraz wlasnie czekam na obiadek m robil a mi juz slinka cieknie ... u mnie dzis kaczka z ziemniaczkami :-) moj m robil badania nasienia ale juz 8 lat temu i z wynikami szlam do mojego gina i powiedzial ze wszystko oki ma tylko brac suplemanty i tyle teraz sama jestem ciekawa czy nadal jest ok ..... dziewczyny udabego popoludnia ide na obiadek i kawke .... a no i moj lewy cycek coraz bardziej boli :-(

hej. Wstałam dzisiaj przed 8, ale zjadłam sniadanie, wzięłam leki i zasnęłam :D obudziłam się przed 12! naszło mnie na pierogi z serem na słodko więc zrobiłam i leżakuję :D a co u Was? jakie plany weekendowe?
co do bliźniaków my chcemy, bo to by było spełnienie naszych marzeń. Nie zdecydujemy się już więcej na dzieci więc to jedyna szansa :D ( zawsze chcieliśmy 3 dzieci, ale ze względu na moją chorobę, problemy z ciążami nie możemy sobie pozwolić)

reklama
Bum-ja jakos czuje, ze ten cykl jest przegrany :oo:
Pati- jak tam Twoja @? uspokoila sie troche czy nadal boli?
Nati od czego piers Cie boli i czemu tylko jedna?
Jugi-jak tam chomiczki?

Do góry