reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej ja was podczytuje ale nic nie pisze bo w pracy jestem. Weny brak bo i na ciążę się nie zanosi narazie...wczoraj się wkurzylam i przestałam brać witaminy. Tylko bromergon biorę i kwas foliowy. Za was trzymam kciuki. Oj wysyp bliźniaków się zapowiada. U witam nowe przyszłe mamusie.

reklama
Hej ja was podczytuje ale nic nie pisze bo w pracy jestem. Weny brak bo i na ciążę się nie zanosi narazie...wczoraj się wkurzylam i przestałam brać witaminy. Tylko bromergon biorę i kwas foliowy. Za was trzymam kciuki. Oj wysyp bliźniaków się zapowiada. U witam nowe przyszłe mamusie.
dlaczego przestalas lykac witaminki? i nie smutaj sie tu!

tynka: dobrze, że zostałaś przy bromegronie i kwasie, bo one ważne :) U mnie też są takie momenty, że mam ochotę wszystko rzucić, odciąć się i mieć w nosie. Takie sytuacje są potrzebne, bo oczyszczają. Ostatnio to nawet sobie myślę, że dopóki nie wyczerpałam wszystkich możliwości to jest na tyle dobrze, że można dalej wierzyć, że się uda :) Spokojnej pracy.

karola: trzymaj się tam dzielnie :) Zobacz jak szybko zleciało, już prawie 16.

xbum: jak tam prl? Już prawie 16 :) Może wrzucą wcześniej trochę?

Jugo taaa babiniec to ona ma , a moja kuzynka 6 dziewczyn nie blizniaki ale wszystkie dziewczyny jej się udały :D
Ja to bym chciała bracisszka dla Lenki i koniec :D a tak na prawde wazne , zeby bylo zdrowe dokladnie nie liczy sie plec choc pomarzyc mozna ;)

Patrycja dokładnie wazne zeby bylo zdrowe :) , choć ja mam córkę więc może brata by się teraz udało , ale wiesz nie ważne co by się tylko udało i ciąża była donoszona bez komplikacji .

Lux będzie już nie długo będzie bobasek czuje too :)

Tynka co się stało czemu się wkurzylas? ..

Kruczyca a ty co tak cichutko dziś ? Byłaś ty w ogóle dzisiaj ..

Ja po drzemce myslalam , ze wyniki już będą a nie ma jeszcze.

Czesc witam sie po pracy , nie mam sily ale widze ze tu chyba wszystkie meteopatki :-) tsk piszecie o tym jedzonku ze ja teraz wlasnie czekam na obiadek m robil a mi juz slinka cieknie ... u mnie dzis kaczka z ziemniaczkami :-) moj m robil badania nasienia ale juz 8 lat temu i z wynikami szlam do mojego gina i powiedzial ze wszystko oki ma tylko brac suplemanty i tyle teraz sama jestem ciekawa czy nadal jest ok ..... dziewczyny udabego popoludnia ide na obiadek i kawke .... a no i moj lewy cycek coraz bardziej boli :-(

hej. Wstałam dzisiaj przed 8, ale zjadłam sniadanie, wzięłam leki i zasnęłam :D obudziłam się przed 12! naszło mnie na pierogi z serem na słodko więc zrobiłam i leżakuję :D a co u Was? jakie plany weekendowe?
co do bliźniaków my chcemy, bo to by było spełnienie naszych marzeń. Nie zdecydujemy się już więcej na dzieci więc to jedyna szansa :D ( zawsze chcieliśmy 3 dzieci, ale ze względu na moją chorobę, problemy z ciążami nie możemy sobie pozwolić)

reklama
Bum-ja jakos czuje, ze ten cykl jest przegrany :oo:
Pati- jak tam Twoja @? uspokoila sie troche czy nadal boli?
Nati od czego piers Cie boli i czemu tylko jedna?
Jugi-jak tam chomiczki?

Do góry