patrycja20
Fanka BB :)
no to 80 km ma my do siebie to nawet nie dalekoWągrowiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to 80 km ma my do siebie to nawet nie dalekoWągrowiec
no blisko, a lubie bardzo tamte strony Ci powiemno to 80 km ma my do siebie to nawet nie daleko
masz w tych stronach rodzine?no blisko, a lubie bardzo tamte strony Ci powiem
tak w zninie i chlopaka mialam stamtad, ale jego akurat mile nie wspominammasz w tych stronach rodzine?
bylam juz w ciazy, ale chcemy zbadac jego nasienie, ja obstawiam, ze to ze mna jest cos nie halolux: a twój partner nie ma problemów z plemnikami?
daj Panie Boze by tak byloazylek: czasem taka przerwa dobrze robi. Mam nadzieje, że i u ciebie tak będzie. Nic straconego, głowa do góry, bo będzie dobrze
xbum: oo może koleżanka ma po prostu w genach ciąże bliźniacze 4 dziewczyny plus mama to facet ma kolorowo Fajnie taki babiniec Ja niedawno widziałałam rodzinkę gdzie sami chłopcy byli ze 3 na pewno, a nie wiem czy i nie 4 ;D Odwrotnie Tak na prawdę co to za różnica jaka pleć, byle zdrowe
lux: a może własnie na przeciw będzie szło Mało seksu i booooooooom ciąża
nie robiłaś żadnych badań jeszczebylam juz w ciazy, ale chcemy zbadac jego nasienie, ja obstawiam, ze to ze mna jest cos nie halo
kontroluje tarczyce i mialam za wysoka prl, u nas dopiero trzeci cykl wiec wiesznie robiłaś żadnych badań jeszcze