patrycja20
Fanka BB :)
z cebulką i boczkiem też są pyszne mniammoglabym je jesc co drugi dzien hihi i tak je z cebulka podsmazam az sa chrupiace miami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z cebulką i boczkiem też są pyszne mniammoglabym je jesc co drugi dzien hihi i tak je z cebulka podsmazam az sa chrupiace miami
no jak mam akirat boczek to tez dajez cebulką i boczkiem też są pyszne mniam
ja jestem z Inowrocławia kujawsko-pomorskieno jak mam akirat boczek to tez daje
z jakiego miasta jestes? bo to potrawa typowa dla Poznania i wlkp
oo to w miare blisko mamy do siebie, ja znam Znin i te stronyz cebulką i boczkiem też są pyszne mniam
ja jestem z Inowrocławia kujawsko-pomorskie
zwykle tzn? bez cebulki i boczku? ja musze je miec podsmazone samych gotowanych nie zjemU mnie kluski szare też się jada , ale jednak mi lepiej smakują zwykłe
no ja je robie tylko z kapusta, miesa nie podaje do nich, ale kluski slaskie lubie z rolada, tylko, ze moje ich nie lubi a za kopytka by zabil lajzaLux mogą być z cebulka i boczkiem same na pewno nie ..
A najlepiek to z rolada , sosem i kapusta
ja też znam żnin a ty skąd jesteś?oo to w miare blisko mamy do siebie, ja znam Znin i te strony
Wągrowiecja też znam żnin a ty skąd jesteś?