Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w tym cyklu chyba na @ beda czekac bo seksu malo, chyba, ze dzis jub jutro cos zbroimykarola oooo imie już wybrane
Będzie dobrze kochana , fasolinka silna na pewno będzie wszystko super !
Jugo no też racja przy blizniakach to wskazana bardziej cesarka
A wiesz , że mam koleżankę która ma 6 letnie blizniaczki a była tak samo jak ja w ciąży i znów bliźniaczki też
dziewczynki
Lux no mi w pierwszej ciąży strasznie powoli się ladowal .. ale pewności nie mam co siedziało wtedy w brzuszku
u mnie seksu było dużo a @ i tak przyszła niestetyja w tym cyklu chyba na @ beda czekac bo seksu malo, chyba, ze dzis jub jutro cos zbroimy
wystarczy raz i jest, nie wiem od czego to zalezyu mnie seksu było dużo a @ i tak przyszła niestety
u mnie beda szare kluski z kapustaLux do 16-go jeszcze dużooo czasu może się uda
U mnie dziś na obiad pizza nie chce mi się gotować
moglabym je jesc co drugi dzien hihi i tak je z cebulka podsmazam az sa chrupiace miamiteż lubie szare kluski z kapustą są pycha