reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pierwsza!
Wczoraj różowy śluz wieczorem i kilka kropek brązowych o_O Dzisiaj czysto ... może się w końcu rozkręci ta fr@nca a jak nie to hormony :( ehh, shit
Dobra idę po kawę i poczytam co tam wczoraj działałyście :)

Edit:

Bum, ja miałam taką torbiel po niepękniętym pęcherzyku :tak: po następnej @ już jej nie było.
Trzymam kciuki za poniedzielnik :)
Jugo - no właśnie a Ty jak tam ? Jesteś przed owu czy po?:)
Dziewczyny, nie jestem na 100% pewna ale chyba dzisiaj poczułam pierwsze ruchy maluszka. Już w sumie od wczoraj czuje takie pukniecia. A dzisiaj jak M położył rękę na moim brzuchu to były to takie regularne pukniecia[emoji38]
Super! Teraz te puknięcia zaczną przybierać na sile :D
Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

:szok::szok::szok::szok::szok: Wyobrażam sobie Twoje przerażenie :D maszynkę do golenia na zesłanie syberyjskie ! :)
-----------------------
Gdzie się moje panny na wakacje wybieracie ? Mój K pcha Nas w Alpy Austriackie ..Ale się boję, że to za dużo jak na młodego :) W tamtym roku młody wlazł na Kasprowy Wierch po 7 godzinach marszu ... myślałam, że padnie, ale nieeeee ... jeszcze do ludzi krzyczał ''szybciej, szybciej... tarasujecie drogę'' :D ...Ale Alpy to już przegięcie ... teraz K muszę to wytłumaczyć bo my straszne łaziki górskie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej , niemożliwe ze druga [emoji13]

My bylismy juz na spacerku by tata mógł sobie dłużej pospac [emoji4]
Pogoda piękna [emoji3]

Nessi dziękuje , dziękuje [emoji6]
Jak chomiczek wyleczylas go ? [emoji16]

Jestem i ja :)
Ness my w tym roku już odpuszczamy wakacje ale już mamy zarezerwowane miejsce w Zakopanem na następny czerwiec ;) a w tym roku to takie jednodniowe wyjazdy nad wodę czy gdzieś. Wszystko zależy jak się będę czuła w te upały.
Bum jak tam samopoczucie? Już ok czy jeszcze walczysz?

Kruczyca już wszystko w porządku , choć moja alergia jeszcze jest bo galki swedza i lekki katar ale wole się z tym męczyć niz ze świnka !
W koncu dzis moglam wyjść normalnie z domu [emoji4]

Nessi my wyjezdzamy 28 lipca do Brennej , niechcemy jechac daleko a bardzo lubimy to miejsce , mamy tam jakies 1.5 godzinki [emoji4] i to będą nasze pierwsze wakacje z psem wiec wole ja wziasc z nami [emoji6]

Hej:-)

Nessi, my już tez w tym roku odpuszczamy wyjazd na wakacje. Jeśli już to takie jednodniowe wypady wchodza w gre.

Bum, spacerek dobra sprawa. Przy pięknej pogodzie trzeba korzystać[emoji4]

Ja dzis troszkę posprzatalam w rytm muzyki disco polo. Trzeba powoli rozruszać tyłek, bo choć nie pobawie się jakoś mega na weselichach ale na pewno nie będę siedzieć na miejscu. W końcu takie imprezy to zazwyczaj pilnowanie Malża co by nie przegial.

Hejo,

nessi: jaka franca, jaka franca, mi to na implantację wygląda :D A Alpy...no bo ambitnie :D Piękne tereny ponoć. My też góry lubimy, ale jak na razie ograniczamy się do tych krajowych. Taaak u mnie już po owu, teraz czekam :)

xbum: to spacerek sobotni macie zaliczony :) Przynajmniej ten poranny :) U mnie sytuacja taka, że mam 32dc i na razie @ nie ma. Idę w poniedziałek na betę. No o ile nie przylezie przez weekend.

kruczyca: o kurde, już macie rezerwację na przyszły czerwiec? :D No nieźle :) Chociaż lepiej mieć tam gdzie się chce i się potem nie martwić :) To już z maluszkiem pojedziecie :)

karola: lubię sprzątać w rytm disco polo :D Jakoś szybciej mi idzie :D

U nas pogoda niestabilna, bo co jakiś czas pada taki ciepły, letni deszczyk. Zakupy zrobione, chwilę odsapniemy i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy.

Ostatnia edycja:
Hejo,

nessi: jaka franca, jaka franca, mi to na implantację wygląda :D A Alpy...no bo ambitnie :D Piękne tereny ponoć. My też góry lubimy, ale jak na razie ograniczamy się do tych krajowych. Taaak u mnie już po owu, teraz czekam :)

xbum: to spacerek sobotni macie zaliczony :) Przynajmniej ten poranny :) U mnie sytuacja taka, że mam 32dc i na razie @ nie ma. Idę w poniedziałek na betę. No o ile nie przylezie przez weekend.

kruczyca: o kurde, już macie rezerwację na przyszły czerwiec? :D No nieźle :) Chociaż lepiej mieć tam gdzie się chce i się potem nie martwić :) To już z maluszkiem pojedziecie :)

karola: lubię sprzątać w rytm disco polo :D Jakoś szybciej mi idzie :D

U nas pogoda niestabilna, bo co jakiś czas pada taki ciepły, letni deszczyk. Zakupy zrobione, chwilę odsapniemy i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy.
Jugo jak się tak wcześnie zarezerwuje to i taniej jest bo jeszcze tegoroczne ceny i wg ;)

reklama
Do góry