reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pierwsza!
Wczoraj różowy śluz wieczorem i kilka kropek brązowych o_O Dzisiaj czysto ... może się w końcu rozkręci ta fr@nca a jak nie to hormony :( ehh, shit
Dobra idę po kawę i poczytam co tam wczoraj działałyście :)

Edit:

Bum, ja miałam taką torbiel po niepękniętym pęcherzyku :tak: po następnej @ już jej nie było.
Trzymam kciuki za poniedzielnik :)
Jugo - no właśnie a Ty jak tam ? Jesteś przed owu czy po?:)
Dziewczyny, nie jestem na 100% pewna ale chyba dzisiaj poczułam pierwsze ruchy maluszka. Już w sumie od wczoraj czuje takie pukniecia. A dzisiaj jak M położył rękę na moim brzuchu to były to takie regularne pukniecia[emoji38]
Super! Teraz te puknięcia zaczną przybierać na sile :D
Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

:szok::szok::szok::szok::szok: Wyobrażam sobie Twoje przerażenie :D maszynkę do golenia na zesłanie syberyjskie ! :)
-----------------------
Gdzie się moje panny na wakacje wybieracie ? Mój K pcha Nas w Alpy Austriackie ..Ale się boję, że to za dużo jak na młodego :) W tamtym roku młody wlazł na Kasprowy Wierch po 7 godzinach marszu ... myślałam, że padnie, ale nieeeee ... jeszcze do ludzi krzyczał ''szybciej, szybciej... tarasujecie drogę'' :D ...Ale Alpy to już przegięcie ... teraz K muszę to wytłumaczyć bo my straszne łaziki górskie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej , niemożliwe ze druga [emoji13]

My bylismy juz na spacerku by tata mógł sobie dłużej pospac [emoji4]
Pogoda piękna [emoji3]

Nessi dziękuje , dziękuje [emoji6]
Jak chomiczek wyleczylas go ? [emoji16]

Jestem i ja :)
Ness my w tym roku już odpuszczamy wakacje ale już mamy zarezerwowane miejsce w Zakopanem na następny czerwiec ;) a w tym roku to takie jednodniowe wyjazdy nad wodę czy gdzieś. Wszystko zależy jak się będę czuła w te upały.
Bum jak tam samopoczucie? Już ok czy jeszcze walczysz?

Kruczyca już wszystko w porządku , choć moja alergia jeszcze jest bo galki swedza i lekki katar ale wole się z tym męczyć niz ze świnka !
W koncu dzis moglam wyjść normalnie z domu [emoji4]

Nessi my wyjezdzamy 28 lipca do Brennej , niechcemy jechac daleko a bardzo lubimy to miejsce , mamy tam jakies 1.5 godzinki [emoji4] i to będą nasze pierwsze wakacje z psem wiec wole ja wziasc z nami [emoji6]

Hej:-)

Nessi, my już tez w tym roku odpuszczamy wyjazd na wakacje. Jeśli już to takie jednodniowe wypady wchodza w gre.

Bum, spacerek dobra sprawa. Przy pięknej pogodzie trzeba korzystać[emoji4]

Ja dzis troszkę posprzatalam w rytm muzyki disco polo. Trzeba powoli rozruszać tyłek, bo choć nie pobawie się jakoś mega na weselichach ale na pewno nie będę siedzieć na miejscu. W końcu takie imprezy to zazwyczaj pilnowanie Malża co by nie przegial.

Hejo,

nessi: jaka franca, jaka franca, mi to na implantację wygląda :D A Alpy...no bo ambitnie :D Piękne tereny ponoć. My też góry lubimy, ale jak na razie ograniczamy się do tych krajowych. Taaak u mnie już po owu, teraz czekam :)

xbum: to spacerek sobotni macie zaliczony :) Przynajmniej ten poranny :) U mnie sytuacja taka, że mam 32dc i na razie @ nie ma. Idę w poniedziałek na betę. No o ile nie przylezie przez weekend.

kruczyca: o kurde, już macie rezerwację na przyszły czerwiec? :D No nieźle :) Chociaż lepiej mieć tam gdzie się chce i się potem nie martwić :) To już z maluszkiem pojedziecie :)

karola: lubię sprzątać w rytm disco polo :D Jakoś szybciej mi idzie :D

U nas pogoda niestabilna, bo co jakiś czas pada taki ciepły, letni deszczyk. Zakupy zrobione, chwilę odsapniemy i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy.

Ostatnia edycja:
Hejo,

nessi: jaka franca, jaka franca, mi to na implantację wygląda :D A Alpy...no bo ambitnie :D Piękne tereny ponoć. My też góry lubimy, ale jak na razie ograniczamy się do tych krajowych. Taaak u mnie już po owu, teraz czekam :)

xbum: to spacerek sobotni macie zaliczony :) Przynajmniej ten poranny :) U mnie sytuacja taka, że mam 32dc i na razie @ nie ma. Idę w poniedziałek na betę. No o ile nie przylezie przez weekend.

kruczyca: o kurde, już macie rezerwację na przyszły czerwiec? :D No nieźle :) Chociaż lepiej mieć tam gdzie się chce i się potem nie martwić :) To już z maluszkiem pojedziecie :)

karola: lubię sprzątać w rytm disco polo :D Jakoś szybciej mi idzie :D

U nas pogoda niestabilna, bo co jakiś czas pada taki ciepły, letni deszczyk. Zakupy zrobione, chwilę odsapniemy i pewnie na jakiś spacerek pójdziemy.
Jugo jak się tak wcześnie zarezerwuje to i taniej jest bo jeszcze tegoroczne ceny i wg ;)

reklama
Do góry