NeSSi
Moderatorka
Pierwsza!
Wczoraj różowy śluz wieczorem i kilka kropek brązowych Dzisiaj czysto ... może się w końcu rozkręci ta fr@nca a jak nie to hormony ehh, shit
Dobra idę po kawę i poczytam co tam wczoraj działałyście
Edit:
Bum, ja miałam taką torbiel po niepękniętym pęcherzyku po następnej @ już jej nie było.
Trzymam kciuki za poniedzielnik
Jugo - no właśnie a Ty jak tam ? Jesteś przed owu czy po?
Wyobrażam sobie Twoje przerażenie maszynkę do golenia na zesłanie syberyjskie !
-----------------------
Gdzie się moje panny na wakacje wybieracie ? Mój K pcha Nas w Alpy Austriackie ..Ale się boję, że to za dużo jak na młodego W tamtym roku młody wlazł na Kasprowy Wierch po 7 godzinach marszu ... myślałam, że padnie, ale nieeeee ... jeszcze do ludzi krzyczał ''szybciej, szybciej... tarasujecie drogę'' ...Ale Alpy to już przegięcie ... teraz K muszę to wytłumaczyć bo my straszne łaziki górskie
Wczoraj różowy śluz wieczorem i kilka kropek brązowych Dzisiaj czysto ... może się w końcu rozkręci ta fr@nca a jak nie to hormony ehh, shit
Dobra idę po kawę i poczytam co tam wczoraj działałyście
Edit:
Bum, ja miałam taką torbiel po niepękniętym pęcherzyku po następnej @ już jej nie było.
Trzymam kciuki za poniedzielnik
Jugo - no właśnie a Ty jak tam ? Jesteś przed owu czy po?
Super! Teraz te puknięcia zaczną przybierać na sileDziewczyny, nie jestem na 100% pewna ale chyba dzisiaj poczułam pierwsze ruchy maluszka. Już w sumie od wczoraj czuje takie pukniecia. A dzisiaj jak M położył rękę na moim brzuchu to były to takie regularne pukniecia[emoji38]
Matko jak ja się przerazilam ... Ide do toalety siku po raz enty i jak zwykle spoglądam na papier. A tam śluz z krwią.... Jak by mnie ktoś walnal w głowę czymś ciężkim od razu myślenie do kogo najpierw dzwonić do meza, do lekarza, po taksówkę.. Okazało się jednak że to tylko mały wrzodzik który zrobił mi się po goleniu i krew z zmieszala się z moim sluzem. Z tego stresu aż zwymiotowalam jak sobie wszystko uświadomiłam... Wykoncze się psychicznie do lutego.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrażam sobie Twoje przerażenie maszynkę do golenia na zesłanie syberyjskie !
-----------------------
Gdzie się moje panny na wakacje wybieracie ? Mój K pcha Nas w Alpy Austriackie ..Ale się boję, że to za dużo jak na młodego W tamtym roku młody wlazł na Kasprowy Wierch po 7 godzinach marszu ... myślałam, że padnie, ale nieeeee ... jeszcze do ludzi krzyczał ''szybciej, szybciej... tarasujecie drogę'' ...Ale Alpy to już przegięcie ... teraz K muszę to wytłumaczyć bo my straszne łaziki górskie
Ostatnia edycja: