reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka na pewno będzie lepiej , na pewno leki pomogły ! [emoji8]
Daj znać jak będziesz miała wyniki i pamiętaj , że jesteśmy z Tobą ! [emoji4]

Anula za tobą tez tęskno ....

Reszta dziewczyn meldujcie się [emoji6]

Paraplu, Miciurka a wy to już całkiem chyba nas nie odwiedzacie...

reklama
xbum: teraz duży wybór namiotów, bo się bardzo popularne zrobiły, więc myślę, że na pewno coś wybierzesz :) No to jak 5 cykl i u ciebie to musi się udać :D Czary mary :D

nati: skoro masz krótkie cykle to u ciebie więcej szans jest, więc stawiam, że to ten 6 właśnie :D Ewentualnie maksymalnie 7 :D Ale bardziej skłaniam się ku 6 ;)

tynka: cześć kochana :) Cieszę się, że wpadłaś tutaj :)

My po spacerku. Ciasto drożdżowe się piecze...żyć nie umierać :D

Tynka kciuki wzajemnie [emoji8]

Jugo no duży, duży ale ceny też mają fajne , patrzalam tak i jednak zamowie z allegro, bo potrzebujemy dwa jeden do psa mały zeby tez cien też miał wiec 115 zł z wysylka będzie i samorozkladany , taki :
1466275265038.jpg

Ciasto mówisz i to drozdzowe czuje już ten zapach [emoji4]

Załączniki

• 1466275265038.jpg
    1466275265038.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 148
xbum: pięknie pachnie :) Dodałam do ciasta rodzynki i skórkę pomarańczową. A namiot fajny i taaaak samorozkładany jest super, bo raz dwa trzy i już :) Pieseł i wy będziecie zadowoleni.

Jugo ooo ja smaka robisz , aż slinka cieknie! [emoji39]
No dokładnie bo mamy cos podobnego ale kurcze rozklada sie jak normalny namiot a mój P to nerwy będzie miał jak dzień w dzień rozkładać go będzie musiał [emoji16] a tak to 3 minuty i gotowe [emoji13]

W końcu u mnie ochłodzenie , mała buszuje a ja bym z chęcią poszła spać już [emoji3]

W ogóle evee miała wrócić 9 czerwca chyba i jakos się nie odzywa ...

Dziewczyny zmieniała trochę nazwę wątku , może przyciągnie jakieś inne starające się , może zostać ? [emoji1]

reklama
Do góry