reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone strony gdzie idzie tanio a solidnie kupić namiot plażowy taki większy [emoji4]
Na allegro mam upatrzone ale jeszcze poluje na cos innego [emoji6]

Jugo oby się udało w końcu ! [emoji8]

reklama
xbum: ponoć w każdym cyklu jest około 20% szans na ciąże, więc akurat bym się załapała na to maksimum co się powinno udać, bo to 5 cykl...czyli wyczerpię statystyczne 100% :) Co do namiotu plażowego to widziałam fajne w Decathlonie.

My zaliczylismy rodzinną drzemeczke i naszla mnie ochota na rosolek , więc się robi [emoji16]

Jugo będę musiała popatrzeć jakie są w tym decatlonie, choć te z allegro też nie takie złe a potrzebuje dwa [emoji6]
No to ja mocno trzymie kciuki , żeby to był ten cykl !
Choć u mnie to też 5 cykl starań jest [emoji13]

Dzień lenia coś dziś jest , nawet dziewczyny nie piszą [emoji4]

Hej

Ale gorąco a tu jeszcze daleko do upałów , puchną wam nagi w gorące dni ?

Nessi- takie odważne wakacje ale też bardzo ciekawe :) co do wakacji to ja jeszcze nie wiem pojechała bym nad morze ale narazie mi urlop odwołali , ale jak będę mieć to wybieramy się do mojej siostry mieszka nad jeziorami niedaleko morza .

Bum- no mój też narzeka na swędzenie oczu , on na trawy jest uczulony , Brenna jeździłam tam w dzieciństwie na ferie :-), sprawdź w lidlu bo były te namioty

Karola - ja tez sprzątam z muzyką , oj tam trochę potańczyć możesz na weselu :)

Jugo - 32dc trzymam &&&& za betę i oby @ nie przyszła , to mój 6 cykl bo mam je krótkie wiec ile mam szans ? Ja tez ledwo żywa wróciłam z pracy i leżę

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati bardzo gorąco jest , my się chlodzimy w domu , dobrze ze z mała zaliczylismy rano spacerek , więc nie musimy wychodzić [emoji6]
Nogi czasem tak , czasem nie hihi , mocz w zimnej wodzie powinno pomóc [emoji4]

Zazdroszcze tych krotkich cykli ja mam dzis 30dc i gdzie tam koniec ...

Hejka Słoneczka.

Fajnie że i mnie pamiętacie, bardzo Wam za to dziękuję.

Bum widziałam na fejsie że pytałaś co u mnie. No więc nic nowego...czekam na okres i zaczynam 14 cykl starań...

Jugo oby nie przyszła! Trzymam kciuki.

Wybaczcie że nie odpisze każdej ale jestem w temacie kompletnie.

Pozdrawiam was wszystkie i uciekam w krzaki dalej...

Tynka wracaj , teskno za Tobą
! [emoji8]

Jakaś wizta Wam się gdzies u jakiegoś lekarza szykuje ? [emoji4]

Kruczyca a ty co się tak chowasz dzis? [emoji6]

reklama
Bum muszę na dniach umówić męża na badania nasienia a w środę zrobię mu hormony kontrolne. Z wynikami do mojego ginekologa idziemy. Jak będzie poprawa na którą liczę to przygotowania do inseminacji czyli hsg, posiewy i stymulacja cyklu.
Jeśli będzie lipa znowu to czeka nas klinika leczenia niepłodności i in vitro bo jeśli po takiej ilości witamin jest źle to tak już będzie.

Jak się psychicznie ogarnę i zacznie się w końcu coś u nas dziać w kierunku ciąży to wrócę bo mi tęskno za wami tak samo ale narazie jestem w kiepskiej kondycji psychicznej przez to stanie w miejscu...

Do góry