reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati a jak u Ciebie , który dc ? [emoji4]

Oleczka jak siusiak to siusiak będzie , fajnie tak wiedzieć płeć bo wtedy wiadomo mozna coś kupić [emoji4]

Kruczyca a ty mdlosci brak ? [emoji12]

Nati a jak u Ciebie , który dc ? [emoji4]

Oleczka jak siusiak to siusiak będzie , fajnie tak wiedzieć płeć bo wtedy wiadomo mozna coś kupić [emoji4]

Kruczyca a ty mdlosci brak ? [emoji12]
Bum nie wiem :D nie wymiotuje. Czuję się jak bym ciagle była po paru piwkach, albo bym krecila się w kółko i nagle zatrzymała.. Jak patrzę w jedno miejsce jest ok, a tak to nam taki zwolniony obraz i dopiero po krótkiej chwili się wyostrza, czasem coś mnie w gardle ścisnie, odbija mi się czesciej. Ale do jakiś porannych wymiotow, umierania z tego powodu to daleko. Mocniej to czuję od wczoraj od rana ale myślałam że to z nerwów no ale dzisiaj też to samo.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Xbumx fakt chociaż już wiadomo co kupywac :D ale i tak więcej ciuszkow dla dziewuszek ale w hm były fajne komplety może kiedyś jeszcze będą :D i takie rozciągliwe bo kupilam 62 i Zuzia miała go bardzo długo :)

Kruczyca bo objawy raz jest spokój a raz jak dowalic tak się meczysz :D ją mam że spaniem tak raz się budzę o 6 i jest ok a czasami wstaje o 6 wypije kawę i Idę spać i śpię do 10 i ciężko wstać mdłości też czasami jest ale zgaga wieczorami to jest szok także wszystko przed nami :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Xbumx fakt chociaż już wiadomo co kupywac :D ale i tak więcej ciuszkow dla dziewuszek ale w hm były fajne komplety może kiedyś jeszcze będą :D i takie rozciągliwe bo kupilam 62 i Zuzia miała go bardzo długo :)

Kruczyca bo objawy raz jest spokój a raz jak dowalic tak się meczysz :D ją mam że spaniem tak raz się budzę o 6 i jest ok a czasami wstaje o 6 wypije kawę i Idę spać i śpię do 10 i ciężko wstać mdłości też czasami jest ale zgaga wieczorami to jest szok także wszystko przed nami :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to by wystarczył sms z brzucharaz dziennie ;) "mamcia jest spoko powiedz tacie żeby dostarczył więcej truskawek i błagam nigdy więcej bigosu" :D haha

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

nati: w krzakach to ja konsumuję, o! Zbieram plony :D Czereśnie i truskawki. Właśnie skończyłam makaron z truskawkami wciągać :D Jak tam?

xbum: smakowicie wygląda ta twoja roladka :D

reklama
Do góry