reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati a jak u Ciebie , który dc ? [emoji4]

Oleczka jak siusiak to siusiak będzie , fajnie tak wiedzieć płeć bo wtedy wiadomo mozna coś kupić [emoji4]

Kruczyca a ty mdlosci brak ? [emoji12]

Nati a jak u Ciebie , który dc ? [emoji4]

Oleczka jak siusiak to siusiak będzie , fajnie tak wiedzieć płeć bo wtedy wiadomo mozna coś kupić [emoji4]

Kruczyca a ty mdlosci brak ? [emoji12]
Bum nie wiem :D nie wymiotuje. Czuję się jak bym ciagle była po paru piwkach, albo bym krecila się w kółko i nagle zatrzymała.. Jak patrzę w jedno miejsce jest ok, a tak to nam taki zwolniony obraz i dopiero po krótkiej chwili się wyostrza, czasem coś mnie w gardle ścisnie, odbija mi się czesciej. Ale do jakiś porannych wymiotow, umierania z tego powodu to daleko. Mocniej to czuję od wczoraj od rana ale myślałam że to z nerwów no ale dzisiaj też to samo.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Xbumx fakt chociaż już wiadomo co kupywac :D ale i tak więcej ciuszkow dla dziewuszek ale w hm były fajne komplety może kiedyś jeszcze będą :D i takie rozciągliwe bo kupilam 62 i Zuzia miała go bardzo długo :)

Kruczyca bo objawy raz jest spokój a raz jak dowalic tak się meczysz :D ją mam że spaniem tak raz się budzę o 6 i jest ok a czasami wstaje o 6 wypije kawę i Idę spać i śpię do 10 i ciężko wstać mdłości też czasami jest ale zgaga wieczorami to jest szok także wszystko przed nami :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Xbumx fakt chociaż już wiadomo co kupywac :D ale i tak więcej ciuszkow dla dziewuszek ale w hm były fajne komplety może kiedyś jeszcze będą :D i takie rozciągliwe bo kupilam 62 i Zuzia miała go bardzo długo :)

Kruczyca bo objawy raz jest spokój a raz jak dowalic tak się meczysz :D ją mam że spaniem tak raz się budzę o 6 i jest ok a czasami wstaje o 6 wypije kawę i Idę spać i śpię do 10 i ciężko wstać mdłości też czasami jest ale zgaga wieczorami to jest szok także wszystko przed nami :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to by wystarczył sms z brzucharaz dziennie ;) "mamcia jest spoko powiedz tacie żeby dostarczył więcej truskawek i błagam nigdy więcej bigosu" :D haha

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

nati: w krzakach to ja konsumuję, o! Zbieram plony :D Czereśnie i truskawki. Właśnie skończyłam makaron z truskawkami wciągać :D Jak tam?

xbum: smakowicie wygląda ta twoja roladka :D

reklama
Do góry