reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Razem z mężem marzy nam sie dziewczynka, ale nie wiem skad ale czuje ze to bedzie chlopak. Normalnie takie uczucie jakbym to od zawsze wiedziala. Co w style wiem i juz[emoji12] Mam nadzieję ze na następnej wizycie sie dowiem. A jak nie to chociaż już na prenatalnych początkiem lipca.

Normalnie nie chce mi sie mus ściąć. Robiłam go na bazie galaretki i jest ciepło A on tak wolno mi tezeje. Chyba dopiero jutro roladę spróbuję A już mam smaka.

Bum zapomniałam napisać ale twoja wygląda apetycznie[emoji12]

Dzisiaj nabrałam chęci na twarożek z zieloną cebulką i rzodkiewka na która nie mogę się doczekać bo mąż ma po pracy kupic. Rany jaki mam slinotok.

Oleczka serdecznie gratuluję :) a imię wybrałaś fantastyczne :) ....

Co do przeczucia to ja też miałam ...od początku wiedziałam że młody będzie syneczkiem mamusi :) i nie wyobrażałam sobie ze mógłby okazać się dziewczynką ....

Karola no ciekawa jestem kto u ciebie mieszka :)

Mi to obojętne byleby zdrowe choć hmm ciutke marzy mi się dziewczynka :)

Kruczyca tez czasami mam uczucie ze się denerwuje i taki stres z tym związany .... a o snach nic nie mów ! ja to mam taki wyfantazjowany mix ze kurcze nie potrafię opowiedzieć nawet .. .

Jugo czereśni juz mam styk ale te truskaweczki to bym ze smietanka pochłonęła ....synu wrócił :) zadowolony i zmęczony,opowiedział wszystko,zjadł i spał 4h :)

Bum a ja poproszę rolade czekoladowa [emoji4]

M znowu leczo chciał ;już nie liczę który to raz w ostatnim czasie .... ostre ... nie nawiąże ostrego,mało tego nigdy nie jem a teraz to ochotka jest :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum- u mnie 18dc , ten cykl będzie dłuższy o dwa dni

Jugo- takie z grządki i prosto z drzewa uwielbiam u mnie na kolacje makaron z truskawkami :-)

Moja koleżanka rodzi za dwa tygodnie , a miałyśmy razem w ciąży z brzuszkami chodzić :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula dziękuje :* bo my ko iety mamy to do siebie że te przeczucie nas przeważnie nie myli :)

Karola tu już pewnie zajadasz się twarozkiem :D

Nati wiesz zawsze ten cykl może być szczęśliwy i za 9msc dopiero będziesz liczyć od nowa cykle :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka dokładnie do dziewczynek ubranek jest mnóstwo i idzie fajnie ubrać , a żeby chłopaka ubrać to trzeba się już troszkę wyslic i pomyśleć [emoji16]

Kruczyca aj ale bym zjadła taki wiosenny bigosik !
Choć jutro na obiad kalafiora mam naszykowanego to naa piątek może machne bigos [emoji12]

Smsy w formie kopniakow z Leną miałam bardzo mało , jak mi gin powiedziała , że 10 ruchów powinnam czuć na godzinę to czasem się przez dzień tyle nie naliczylam ! I wez tu matka nie swiruj czy wszystkko ok , a jak już były to mega bolaly a Lena mi żebra próbowała wypychac na zewnątrz [emoji3]

Jugo a dziękuje , już jest pół roladki bo P się dorwal do niej [emoji4]

Karola mi też się wydaje ze synus tam siedzi , ale trzymam kciuki za dziewczynkę ! Jak dobrze pamiętam to Ole [emoji1]

Anula wiadomo że to najważniejsze by było zdrowe , ale osobiście jak już np u mnie jest córka , teraz mi się marzy syn , choć syn to mi się i w pierwszej marzył [emoji12] ale moja diablice nie wymienilabym za siusiaka już [emoji16]
Rolady czekoladowej jeszcze nie robiłam , no może kiedyś zrobię [emoji106]

Nati kciuki by był w końcu szczęśliwy ! [emoji8]

Dobranoc [emoji286]

reklama
Hejo spioszki :))

Xbumx ją nie wiem co to kopniaki w zebra :D mnie kopała po bokach :D ją wczoraj szawiowa miałam a dziś brak pomysłu :D

Powiedział K że będzie Gabryś to tylko powiedział eee Gabryś nie podpasowalo mu ale nie marudził :D mój brat się cieszył jak mu napisałam bo będzie chrzestnym :D

Ahh no i pierwsze zakupy może do jutra przyjdą :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry