reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Razem z mężem marzy nam sie dziewczynka, ale nie wiem skad ale czuje ze to bedzie chlopak. Normalnie takie uczucie jakbym to od zawsze wiedziala. Co w style wiem i juz[emoji12] Mam nadzieję ze na następnej wizycie sie dowiem. A jak nie to chociaż już na prenatalnych początkiem lipca.

Normalnie nie chce mi sie mus ściąć. Robiłam go na bazie galaretki i jest ciepło A on tak wolno mi tezeje. Chyba dopiero jutro roladę spróbuję A już mam smaka.

Bum zapomniałam napisać ale twoja wygląda apetycznie[emoji12]

Dzisiaj nabrałam chęci na twarożek z zieloną cebulką i rzodkiewka na która nie mogę się doczekać bo mąż ma po pracy kupic. Rany jaki mam slinotok.

Oleczka serdecznie gratuluję :) a imię wybrałaś fantastyczne :) ....

Co do przeczucia to ja też miałam ...od początku wiedziałam że młody będzie syneczkiem mamusi :) i nie wyobrażałam sobie ze mógłby okazać się dziewczynką ....

Karola no ciekawa jestem kto u ciebie mieszka :)

Mi to obojętne byleby zdrowe choć hmm ciutke marzy mi się dziewczynka :)

Kruczyca tez czasami mam uczucie ze się denerwuje i taki stres z tym związany .... a o snach nic nie mów ! ja to mam taki wyfantazjowany mix ze kurcze nie potrafię opowiedzieć nawet .. .

Jugo czereśni juz mam styk ale te truskaweczki to bym ze smietanka pochłonęła ....synu wrócił :) zadowolony i zmęczony,opowiedział wszystko,zjadł i spał 4h :)

Bum a ja poproszę rolade czekoladowa [emoji4]

M znowu leczo chciał ;już nie liczę który to raz w ostatnim czasie .... ostre ... nie nawiąże ostrego,mało tego nigdy nie jem a teraz to ochotka jest :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum- u mnie 18dc , ten cykl będzie dłuższy o dwa dni

Jugo- takie z grządki i prosto z drzewa uwielbiam u mnie na kolacje makaron z truskawkami :-)

Moja koleżanka rodzi za dwa tygodnie , a miałyśmy razem w ciąży z brzuszkami chodzić :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula dziękuje :* bo my ko iety mamy to do siebie że te przeczucie nas przeważnie nie myli :)

Karola tu już pewnie zajadasz się twarozkiem :D

Nati wiesz zawsze ten cykl może być szczęśliwy i za 9msc dopiero będziesz liczyć od nowa cykle :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka dokładnie do dziewczynek ubranek jest mnóstwo i idzie fajnie ubrać , a żeby chłopaka ubrać to trzeba się już troszkę wyslic i pomyśleć [emoji16]

Kruczyca aj ale bym zjadła taki wiosenny bigosik !
Choć jutro na obiad kalafiora mam naszykowanego to naa piątek może machne bigos [emoji12]

Smsy w formie kopniakow z Leną miałam bardzo mało , jak mi gin powiedziała , że 10 ruchów powinnam czuć na godzinę to czasem się przez dzień tyle nie naliczylam ! I wez tu matka nie swiruj czy wszystkko ok , a jak już były to mega bolaly a Lena mi żebra próbowała wypychac na zewnątrz [emoji3]

Jugo a dziękuje , już jest pół roladki bo P się dorwal do niej [emoji4]

Karola mi też się wydaje ze synus tam siedzi , ale trzymam kciuki za dziewczynkę ! Jak dobrze pamiętam to Ole [emoji1]

Anula wiadomo że to najważniejsze by było zdrowe , ale osobiście jak już np u mnie jest córka , teraz mi się marzy syn , choć syn to mi się i w pierwszej marzył [emoji12] ale moja diablice nie wymienilabym za siusiaka już [emoji16]
Rolady czekoladowej jeszcze nie robiłam , no może kiedyś zrobię [emoji106]

Nati kciuki by był w końcu szczęśliwy ! [emoji8]

Dobranoc [emoji286]

reklama
Hejo spioszki :))

Xbumx ją nie wiem co to kopniaki w zebra :D mnie kopała po bokach :D ją wczoraj szawiowa miałam a dziś brak pomysłu :D

Powiedział K że będzie Gabryś to tylko powiedział eee Gabryś nie podpasowalo mu ale nie marudził :D mój brat się cieszył jak mu napisałam bo będzie chrzestnym :D

Ahh no i pierwsze zakupy może do jutra przyjdą :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry