reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka wow! Siusiak a mówiłam , że siusiak , cieszę się ogromnie ! Imię wybrane ? [emoji4]

Kruczyca tak 6 białek piana , 6 łyżek cukru , potem żółtka , 4 łyżki przennej , 2 łyżki ziemniaczanej , 1 łyżeczka pdp i gotowe [emoji16]

Jugo a zrobiłam krem taki z masła utarlam i dodalam truskawek i wsio [emoji12]

Tylko mogłam zrobić na tej blaszcze z piekarnika by większy zawijaniec był [emoji6]
1465994474646.jpg

Załączniki

• 1465994474646.jpg
    1465994474646.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Oleczka no i pięknie będzie Gabryś [emoji4] ładne bardzo , ja chciałam Nikodem dla chłopca ale mój P nie i nie , więc mial byc Marcel ale zostala Lena [emoji16]
No roladka taka na szybko [emoji6]

No gorzej jak z siusiaka zrobi się pipka [emoji16]
Moj mi na 4d nawet potwierdził ze pipka ale na 99% , 100%przy porodzie [emoji13]

Kruczyca to nie mąż :D w pracy jest także jeszcze nie wie :D no na pewno rozsadniejsze bo nie będę miała tyle ciuszkow bo i tak tego się nie założy wszystkiego :D moim priorytetem tak na prawdę jest laktator elektryczny :D bo reszta to wiadomo ale to najważniejsze jak dla mnie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Nessi- to masz ładnie roboty , ale zaraz wakacje to trochę odpoczniesz

Oleczka- zdrówka dla małej , może to nic takie tylko coś zjadła , gratulacje chłopca :-) i imię ładne :)

Jugo- jak tam w krzakach co sadzisz ?

Kruczyca - to odsypiaj w dzień :-)

Bum- u mnie dziś na kolacje tez truskawki , ale ta rolada smakowicie wyglada

Miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Xbumx z Zuzia miałam przeczucie że córka i ten sam lekarz co teraz potwierdził i to na 100% a teraz mówi sprawdźmy kto tam jest ją mówię że chłopak a ten no pewnie 100% chłopak także a jak okaże się dziewuszki to będzie miała ciuszki takie jakie kupie hahaa :D

Nati dziękuje :))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry