reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej,

na chwilę z krzaczorów wychodzę :)

kruczyca: cudeńko rośnie ci w brzuszku :)

nessi: to dyro się dobrze zachował :) Zawsze to pół etatu w kieszeni, a dodatkowego na pewno coś znajdziesz :)

xbum: jak szyja?

oleczka: może jakiś wirus albo się czymś zatruły?

anula: jak tam? M ci wyzdrowiał? :D Dzisiaj powrót młodego :D

julia: dzień dobry :D

reklama
A ja się nie wyspałam bo cała noc się krecilam, rano wstalam miotalam się do 8 i znow usnelam to glupoty mi się snily i znow wstalam z mega muleniem

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo a lepiej , tak jakby maleje , gorączka 37.4 to nie żadna gorączka i jakoś tak lepiej [emoji4]

Kruczyca głupoty we śnie w ciąży to normalka ja to wolałam spać w dzień niż w nocy [emoji6]

Oleczka a może coś im zaszkodziło wczoraj w przedszkolu? ...

Jugo aa co ty w tych krzaczkach robisz ?...

Wczoraj tyle tych truskawek mi zostało , że z Lenka rolade truskawkowa robimy , Karola nam smaka na robiła [emoji12]

Nie wiem dziewczyny tyle dobrze że jej przeszło :)

Oficjalnie przedstawiam Wam naszego syncia a brataa Zuzi :D
1465985748-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo a lepiej , tak jakby maleje , gorączka 37.4 to nie żadna gorączka i jakoś tak lepiej [emoji4]

Kruczyca głupoty we śnie w ciąży to normalka ja to wolałam spać w dzień niż w nocy [emoji6]

Oleczka a może coś im zaszkodziło wczoraj w przedszkolu? ...

Jugo aa co ty w tych krzaczkach robisz ?...

Wczoraj tyle tych truskawek mi zostało , że z Lenka rolade truskawkowa robimy , Karola nam smaka na robiła [emoji12]
Bum jakie ciasto na rolade robisz? Zwykły biszkopt?

xbum: w krzakach łapię chwilę oddechu. Jakaś zmęczona jestem. A i jem truskawki i czereśnie :D Roladka mniam! Robisz taki mus z truskawek czy tak dodasz do kremu?

oleczka: ale fajnie, że udało się parkę mieć :D Gratki!

Dzięki dziewczyny :)) ale przeczucie to jednak dobrze podpowiada :)

Jugo jak możesz dopisz mi 30.06 połówkowe :)

Roladki zjadlabym ale jedynie kupna mi zostaje bo ja nie potrafie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

CZERWIEC:
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
20.06: Xbum - monitoring
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka
30.06: Oleczka - połówkowe

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka
12.07: Kruczyca - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać?

reklama
CZERWIEC:
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
20.06: Xbum - monitoring
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka
30.06: Oleczka - połówkowe

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać?
Mi póki co na 12.07 wizytę u gina ale pewnie przeniosę ja muszę wszystko policzyć dokładnie

Do góry