reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry u mnie pięknie słonecznie a ja już zdrowieje ! [emoji4]
Napuchnieta już jestem minimalnie mam nadzieję , że jutro zejdzie już całkiem [emoji6]

Oleczka no to super , potwierdził ze sie zgadza ooo [emoji16]

Karola haha , ze ci siw chciało wstawać tak wcześnie [emoji4]

A ja wam się pochwale , moje dziecko oficjalnie zostało odpampersowane !
Tak się cieszę , już nawet w nocy jak chce siku to woła [emoji39]

Bum to gratulacje dla małej i rodziców :) no i fajnie że zdrowiejesz. U mnie tez dziś już ciepło a za tydzień ma być 35 stopni. Trzeba się zaopatrzyć w wentylator bo u mnie od rana do 13 słońce w okna..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca aaa co trzy miesiące coś w styczniu smok , marcu pieluszka do spania została zabrana a czerwiec pamperki [emoji16]
Kurcze nie lubie takiej temp jak siedze w domu i nie mam możliwości jechania nad wode...
W domu to się usmazyc idzie [emoji274]
Ja pamiętam jak z mala w w ciazy bylam to te laato takie okropnie upalne było , z tym brzuchem to ino w kabinie siedzialam [emoji23]
Chyba zakup wentylatora to będzie dobry pomysł [emoji4]

Hej dziewczyny,

xbum: gratuluję odpieluchowania Lenki :) Dobrze, że wracasz do zdrowia.

U mnie dzisiaj tak parno, że nawet jakby człowiek goły latał to i tak by się spocił :/

Dzięki dziewczyny , ciężko było ale się opłacało [emoji16][emoji8]

Jugo jest mega ciepło ja sprzątnac troszkę muszę a małą wsadziłam do wanny niech sie moczy [emoji4]

Edit: a moze wiecie o ktorej leci mecz ?

Xbumx o 21 :D ją to miałam masakrę że smoczkiem a odpieluchowanie kilka razy próbowałam i odpuściłem i za jakiś tydzień sama się odpieluchowala :D

Jugo u nas też duchota chociaż dobrze że wiatr jest :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry