reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry u mnie pięknie słonecznie a ja już zdrowieje ! [emoji4]
Napuchnieta już jestem minimalnie mam nadzieję , że jutro zejdzie już całkiem [emoji6]

Oleczka no to super , potwierdził ze sie zgadza ooo [emoji16]

Karola haha , ze ci siw chciało wstawać tak wcześnie [emoji4]

A ja wam się pochwale , moje dziecko oficjalnie zostało odpampersowane !
Tak się cieszę , już nawet w nocy jak chce siku to woła [emoji39]

Bum to gratulacje dla małej i rodziców :) no i fajnie że zdrowiejesz. U mnie tez dziś już ciepło a za tydzień ma być 35 stopni. Trzeba się zaopatrzyć w wentylator bo u mnie od rana do 13 słońce w okna..

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca aaa co trzy miesiące coś w styczniu smok , marcu pieluszka do spania została zabrana a czerwiec pamperki [emoji16]
Kurcze nie lubie takiej temp jak siedze w domu i nie mam możliwości jechania nad wode...
W domu to się usmazyc idzie [emoji274]
Ja pamiętam jak z mala w w ciazy bylam to te laato takie okropnie upalne było , z tym brzuchem to ino w kabinie siedzialam [emoji23]
Chyba zakup wentylatora to będzie dobry pomysł [emoji4]

Hej dziewczyny,

xbum: gratuluję odpieluchowania Lenki :) Dobrze, że wracasz do zdrowia.

U mnie dzisiaj tak parno, że nawet jakby człowiek goły latał to i tak by się spocił :/

Dzięki dziewczyny , ciężko było ale się opłacało [emoji16][emoji8]

Jugo jest mega ciepło ja sprzątnac troszkę muszę a małą wsadziłam do wanny niech sie moczy [emoji4]

Edit: a moze wiecie o ktorej leci mecz ?

Xbumx o 21 :D ją to miałam masakrę że smoczkiem a odpieluchowanie kilka razy próbowałam i odpuściłem i za jakiś tydzień sama się odpieluchowala :D

Jugo u nas też duchota chociaż dobrze że wiatr jest :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry